• Per estar al dia... aquest estiu!

  25 juny, 2019

  El Centre de Documentació Montserrat Roig del Col·legi de Periodistes de Catalunya ja disposa de les novetats editorials d'aquest estiu. Emporta't un màxim 5 llibres i no els tornis fins al 2 de setembre!

  Fica'ls a la maleta i passa una bona estona amb la selecció de novetats que hem preparat per a tu des del Centre de Documentació Montserrat Roig. Tria i gaudeix del servei de préstec tot l'estiu...

  Tenim tots els gèneres: 

  • Narració: El Director. Secretos e intrigas de la prensa narrados por el exdirector de El Mundo / Respirando fuego. En las entrañas de la lucha kurda por la supervivencia / Totes les meves veritats / Llegará el invierno.

  • Tècnics i professionals: Hacia una comunicación feminista. Cómo informar e informarse sobre violencia machista / Unfaking news. Cómo combatir la desinformación / Relaciones públicas 2.0. Cómo gestionar la comunicación corporativa en el entorno digital / Manual de autodefensa jurídica para periodistas / La Ràdio. Mitjà, recursos i gèneres / Guía fundamental de la comunicación interna / Digital News Report.
  • Assaig: Stieg Larsson. El llegat. Les claus ocultes de l'assassinat d'Olof Palme / La ética y los periodistas que hacen publicidad (1997-2018). Una promiscuidad prohibida, pero tolerada por la profesión. Estudio sobre la participación de los (y las) periodistas de élite en anuncios comerciales y propaganda institucional / Gracias por llegar tarde. Cómo la tecnología, la globalización y el cambio climático van a transformar el mundo los próximos años.
  • Memòries i biografies, història: Lila. Història gràfica d'una lluita / Un País en crisis. Crónicas españolas de los años 30 / Shum. El dibuixant anarquista / L'Estaca, l'eina del somni / Els Diaris de Foment. Premsa industrial al segle XIX / Clandestins.

  Gaudeix del servei de préstec: fins a 5 documents. T'esperem!

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.