• Et presentem la nova oferta de cursos de la Catalunya Central

  10 setembre, 2018

  La Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes organitza entre octubre i desembre els cursos "E-mail màrqueting amb Mailchimp", "Taller d'Introducció al Wordpress" i "Organització d'esdeveniments - Nivell avançat". Mira programa i inscripcions. 

  Foto d'arxiu del taller intensiu de xarxes socials, celebrat a Manresa, enguany.
  Autor:
  A.V.
  Font:
  Arxiu CPC

  E-mail màrqueting amb Mailchimp.

  11 i 18 d’octubre, de 10.00 a 15.00

  Mailchimp és una potent eina per dissenyar i gestionar les nostres pròpies campanyes d’e-mail màrqueting i newsletters amb un resultat professional. Facilita la creació de les nostres comunicacions, la integració amb les xarxes socials, l’administració dels contactes i el seguiment dels resultats. En aquest curs veurem com programar i dissenyar una campanya d’e-mail màrqueting i com gestionar de forma eficaç els nostres contactes. També s’examinaran diversos exemples i coneixerem les opcions de disseny i gestió de Mailchimp.

  Taller d’introducció al Wordpress.

  29 d’octubre i 5 de novembre, de 15.00 a 20.00

  L’evolució del sector periodístic durant els últims anys ha fet que molts professionals de la comunicació es vegin obligats a repensar la seva activitat i a oferir els seus serveis com a freelance. Per això, necessiten disposar d’un web o blog per poder mostrar el propi treball, donar-se a conèixer i potenciar el seu perfil professional.

  D’entre les diferents eines que existeixen, Wordpress es caracteritza per la facilitat d’ús per als usuaris principiants i obre un gran nombre de possibilitats a mesura que s’avança en el coneixement del programa. Aquest taller pretén donar les eines i els coneixements bàsics per a construir una pàgina web a partir de les plantilles de Wordpress a neòfits en la matèria sense coneixements d’HTML.

  Organització d’esdeveniments – Nivell avançat.

  3 de desembre, de 15.00 a 20.00

  L’orientació és completament pràctica i els objectius són capacitar els participants per organitzar esdeveniments en un nivell més avançat. Des d’una perspectiva professional i rigorosa. El taller mostrarà com trobar eines i recursos adequats a cada pressupost, el tracte amb els proveïdors, la gestió global i desenvoluparà a més la part creativa i d’execució de l’esdeveniment.

  El curs capacitarà als assistents per dur a terme amb garanties un esdeveniment de complexitat mitja-alta i aproximarà la realitat dels problemes que els professionals dels esdeveniments es troben en el seu dia a dia.

  Informació d’interès:

  -Tots els cursos se celebraran a l’aula de formació de la seu de la demarcació, Plana de l’Om, 6, primera planta, de Manresa. 

  -Les inscripcions es fan online i el termini s’obre 30 dies abans que comenci el curs.

  -Els cursos són oberts a tots els professionals interessats en el món de la comunicació, siguin periodistes o no, siguin col·legiats o no.

  -Els cursos són gratuïts per als col·legiats en atur i són bonificables per a les persones que treballen per a una empresa (sempre que el curs tingui un mínim de 2 hores i es faci la sol·licitud 10 dies abans). Per tramitar la bonificació es pot enviar un correu a cfd@periodistes.cat amb les dades de l’alumne i de l'empresa.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.