• Èxit de participació en la I Trobada d’Emprenedoria i Networking

  20 abril, 2018

  Una vintena de col·legiats s’han trobat en la Primera Trobada de Networking per explicar alguns dels seus projectes i intercanviar opinions per desenvolupar-los i complementar-los.

  El Col·legi de Periodistes va organitzar el passat 20 d'abril la I Trobada d’Emprenedoria i Networking on han assistit una vintena de col·legiats i col·legiades. Aquesta primera posada en contacte entre professionals del periodisme i la comunicació ha estat una oportunitat per exposar alguns dels seus projectes, intercanviar experiències i establir vincles entre ells.

  El col·legiat i emprenedor online Francesc Soler ha obert la trobada amb l’exposició del seu blog SER LIBERTO que compta amb més de 3.000 visites al mes. Soler ofereix principalment assessorament per reinventar-se laboralment i sentir-se més lliures a través de l’emprenedoria. A més, ha publicat el llibre “SER LIBERTO: el libro que tu jefe no quiere que leas” i al mes de maig impartirà un curs sobre com reinventar-se a través d’un blog al Col·legi de Periodistes.

  El primer projecte que s’ha presentat ha estat “Barcelona Clàssica”. Els seus promotors busquen un relleu per mantenir-lo actiu i desenvolupar-hi un projecte empresarial. Es tracta d’un bloc que recopila tota la programació de música vocal, instrumental, simfònica i òpera de la ciutat de Barcelona i rep el suport del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona.   

  La periodista Miriam Viaplana ha exposat el seu portal d'informació ambiental Món Sostenible que vol difondre els principis d'un sistema de progrés sostenible i respectuós amb el medi ambient. A més, el projecte acosta tot tipus d’informació, eines i serveis per ajudar a construir un futur més sostenible. Per això, el web busca col·laboradors de redacció i un pla empresarial que els permeti créixer i ser sostenibles econòmicament.

  Finalment, Judith Durano ha explicat el seu projecte My second Job Mamá, un blog de reflexió i debat per a la dona professional que esdevé mare al voltant dels 40 i que amb la maternitat, potser s’ha de reorientar professionalment. El portal necessita col·laboradors i està estudiant la possibilitat d’organitzar un cicle de xerrades amb experts. Paral·lelament, Durano busca ampliar la xarxa de contactes per prestar els serveis de la seva assessoria de comunicació.

  Si estàs interessat en algun dels projectes o participar en aquesta iniciativa, contacta amb nosaltres a través de mvinas@periodistes.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.