• Feminisme als mitjans. Sense complexos

  28 agost, 2015

  Cal que els mitjans informin més i millor de les qüestions de gènere i sobre la desigualtat que persisteix entre homes i dones. Aquest és el tema que s'abordarà en el debat que se celebrarà el dia 8 setembre, a les 18:30 h, al Col·legi de Periodistes

  Els mitjans són eines clau per construir una societat més justa i per avançar cap a un nou model d’igualtat que ja trobem en els moviments socials i feministes. Cal, doncs, que siguin transmissors dels canvis que ja experimenta la societat i impulsar-los.

  Informar des de la igualtat, sense discriminar les dones ni victimitzar-les o infantilitzar-les és un dels objectius del nou Màster Gènere i Comunicació de la UAB. Aquest és el tema central que s'abordarà en el debat Feminismes als mitjans. Sense complexos que se celebrarà el proper dimarts, dia 8 de setembre, a les 18.30 hores, al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  La sessió está organitzada pel Màster Gènere i Comunicació de la UAB, i serà conduïda per Isabel Muntané, periodista i una de les responsable del Màster, i comptarà amb la participació de Joana Gallego, professora de la UAB i experta en gènere i comunicació; June Fernández, periodista i directora de la revista Píkara Magazine, Rubén Sánchez, psicòleg especialitzat en temes de violència i fundador del col·lectiu Aliats del feminisme y Brigitte Vasallo, escriptora i mediadora intercultural especilitzada en islamofòbia.

  S'obrirà un debat sobre la falta de perspectiva de gènere que s'observa actualment en els mitjans de comunicació a l'hora de tractar les diferents informacions, ja siguin de política, d’economia, de religió, d’esport o de violència contra les dones, desigualtat i altres aspectes d'interès social. Al mateix temps també es reflexionarà sobre les possibilitats de canvi que ofereixen els nous formats comunicatius propiciats per internet.


   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.