• Jornada: 'Dia Mundial de la Propietat intel·lectual'

  24 abril, 2018

  El pròxim 26 d'abril se celebra, a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, el Dia Mundial de la Propietat intel·lectual amb el lema Artífexs del canvi: les dones en la innovació i la creativitat.

  La Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d'Imatge del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha organitzat el pròxim 26 d'abril una jornada per celebrar el Dia Mundial de la Propietat intel·lectual, sota el lema "Artífexs del canvi: les dones en la innovació i la creativitat". L'acte tindrà lloc a partir de les 18:00h fins a les 20:00h a l'aula 63, 6a planta de la seu de l'ICAB, carrer Mallorca, 283.

  La celebració d'aquesta jornada té la finalitat de l'estudi, diàleg i reflexió, protagonitzada per dones, per apropar les inquietuds del món de la creació al sector jurídic. És una oportunitat per posar de manifest la forma en què la propietat intel·lectual pot donar suport a les dones innovadores i creatives en el seu esforç per fer arribar els seus projectes al mercat.

  Marta Insúa, presidenta de la Secció de drets de propietat intel·lectual i drets d'imatge, donarà la benvinguda a tots els assistents. La periodista del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Núria de José Gomar, serà l'encarregada de presentar l'acte. A continuació, es farà la taula rodona "Les dones en la creació: és el sistema de propietat intel·lectual útil a les dones innovadores i creatives" que serà moderada per la Vocal de la Secció de drets de propietat intel·lectual i drets d'imatge, Isabel Mosquera, i comptarà amb les intervencions de dones de diferents àmbits de la creació com la biòloga, bioquímica i analista d’inversions especialitzada en el sector salut, Mireia Angulo Parera; la directora d'art i dissenyadora gràfica, Elena Castillo Sagrera; la periodista, escriptora i autora teatral, Raquel Loscos; la productora i distribuïdora de dansa contemporània, Melissa Mustefaga; la Doctora en biotecnologia, Laura Rodríguez Gallego; l'editora Marta Sans i la fotògrafa i artista, Andrea Torres. Es realitzarà la ponència sobre la reforma de la Llei de propietat intel·lectual (Reial Decret llei 2/2018, de 13 d'abril) per la secretària de la Secció de drets de propietat intel·lectual i drets d'imatge, Cristina Calvet i, finalment, el Vicepresident Secció de dret de la competència i propietat industrial, Antoni Romaní, farà la cloenda de l'acte. 

  Inscripcions obertes a tothom.

  Data: Dijous 26 d'abril

  Hora: 18:00h a 20:00h

  Lloc: Aula 63, 6a planta de la seu de l'ICAB, carrer Mallorca, 283

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.