• Jornada Intercol·legial: La comunicació responsable

  14 desembre, 2021

  La Comissió Sectorial de Ciències de la Informació i la Comunicació de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza una taula rodona online el pròxim 16 de desembre a les 18.00 h. Hi participaran Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Cristina Simon, vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya; Eva Pujadas Capdevila, professora titular d’universitat, Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i Antoni Traugot, director del Col·legi de Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya. Inscriu-t'hi!

  Trobada Sectorial Comunicació Intercol·legial

  Les noves tecnologies han promogut la democratització de la informació i han facilitat l'accés a la comunicació. Però alhora han generat un excés i una "infoxicació" que afecta tant la societat com els professionals de la informació. Aquest canvi de paradigma els ha obligat a adaptar-se a aquest canvi de rutines i a plantejar-se com combatre les fake news i portar a terme una comunicació responsable. 

  Experts en comunicació donaran les claus el proper 16 de desembre a les 18.00 h per realitzar una comunicació responsable. La taula rodona online serà moderada per Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i comptarà amb la participació de Cristina Simon, vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya; Eva Pujadas Capdevila, professora titular d’universitat, Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i Antoni Traugot, director del Col·legi de Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya.

  INSCRIPCIONS

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.