• La Demarcació Terres de l’Ebre organitza el cicle d’entrevistes Periodisme Sud

  12 abril, 2021

  La Demarcació Terres de l’Ebre del CPC ha organitzat el cicle d’entrevistes Periodisme Sud, on periodistes del territori conversaran amb persones referents en l’àmbit dels mitjans de comunicació i la cultura. L’objectiu és que periodistes ebrencs puguin conèixer i apropar figures destacades al territori.

  El cicle ha sorgit a partir de propostes dels col·legiats i col·legiades, que han escollit les persones que protagonitzaran les diferents sessions. El format serà telemàtic en un inici, amb la voluntat de poder combinar, més endavant, les intervencions presencials amb la retransmissió en línia de les diferents entrevistes a través de la plataforma Youtube. Totes les entrevistes es podran seguir en directe i els periodistes hi podran participar amb les seves preguntes i comentaris a través del xat o fent arribar prèviament les qüestions a través del correu electrònic. Les entrevistes es podran enregistrar i reproduir de forma parcial o total als mitjans de comunicació en qualsevol format.

  Primera entrevista: Andreu Prunera i Joan Ferrús

  El cicle Periodisme Sud, que s'inclou dins dels actes de celebració dels 20 anys de la constitució de la Demarcació Terres de l'Ebre del CPC,  comença aquest dimecres, dia 14 d’abril, amb l’entrevista del periodista de Ràdio Móra d’Ebre – Cadena SER, Andreu Prunera, al subdirector de la revista El Jueves, el flixanco Joan Ferrús. L’entrevista girarà al voltant de la llibertat d’expressió i el paper del periodisme satíric en la societat actual.

  Joan Ferrús (Flix, 1985) és subdirector de la revista El Jueves i director de la seva pàgina web. Un article sobre els antiavalots durant l’1 d’octubre el va dur a judici, acusat d’un delicte d’injúries. Va ser un dels primers processats per l’anomenada llei mordassa.

  PERIODISME SUD

  TEMA: La llibertat d’expressió, la llei mordassa i el periodisme satíric en democràcia

  DIA: 14 d’abril de 2021

  HORA: 19 hores

  YOUTUBE CPC:   https://youtu.be/EBbppeQQDcU

   

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.