• La Diputació de Girona col·labora, un any més, en les activitats públiques organitzades pel Col·legi

  16 novembre, 2021

  La Setmana dels Rahola, els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, taules rodones sobre temes d'actualitat, exposicions o cursos no serien possibles sense el suport econòmic de la Diputació.

  L'ens públic ha creat la marca "DDGI 2030 Demarcació Sostenible" i ha aliniat les seves polítiques públiques cap al compliment de l'Agenda 2030.

  Moltes de les activitats que aquest 2021 hem organitzat des de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes no haurien estat possibles sense el suport econòmic de la Diputació de Girona, un vincle establert a través d'un conveni que es renova anualment. 

  Així, aquest any, activitats tan destacades com la Setmana dels Rahola, la gala dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, l'exposició RaholaFoto2021 o les Mosques de la Informació -que van tenir lloc a l'Aula Magna de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona-, així com  molts dels cursos tant online com presencials que s'han dut a terme, han comptat amb la col·laboració de l'ens públic. 

  Compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  Cal recordar que la Diputació de Girona està alineant les seves polítiques públiques amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i per això ha creat la marca «DDGI 2030 Demarcació Sostenible», en la qual hi participen administracions públiques, el món de l’empresa, sindicats, universitat i tercer sector. Seguint la recomanació de les Nacions Unides, la Diputació de Girona i el seu grup institucional, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i les altres tres diputacions catalanes, estan orientant les seves polítiques públiques cap al compliment de l’Agenda 2030.

  Actualment, la Diputació està impulsant el Desenvolupament Sostenible als diferents municipis de les comarques gironines per tal de contribuir a l’assoliment dels ODS. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.