• La Revista El Ciervo convoca el 40è Premi Enrique Ferrán

  25 juny, 2015

  Es premiaran els millors articles periodístics inèdits sobre el tema de "La desigualtat". La convocatòria està oberta fins el 23 de novembre i el premi té una dotació de 1.000 euros.

  La revista de pensament i cultura El Ciervo convoca enguany el 40è Premi Enrique Ferrán d’articles periodístics sobre el tema "La desigualtat". Cada cop hi ha més per a menys i menys per a més. L’esquerda és ja barranc i fins i tot abisme. La desigualtat és condició, conseqüència, efecte col·lateral o fins i tot motor del desenvolupament? És el preu que s’ha de pagar? Hi ha maneres de parar-ho? Com frenar l’avenç de la desigualtat? El món en xarxa és una esperança? Pot ajudar la revolució digital?

  La Declaració Universal dels Drets Humans comença proclamant que tots som iguals. Tots, subratlla, “sense distinció de raça, color, sexe, idioma, religió, opinions, origen nacional o social, posició econòmica, naixement o qualsevol altra”. Aquesta precisa enumeració és un catàleg de factors o formes d’una desigualtat que no deixa de créixer i multiplicar-se. Té remei?

  D’acord amb les bases del Premi, dotat amb 1.000 euros, l’extensió dels articles periodístics serà de 1.000 paraules com a màxim i hauran de ser inèdits, escrits en castellà. El jurat valorarà positivament, a més de les bones idees, la frescor i la claredat de l’estil.

  Podran participar persones de qualsevol edat i procedència. Els articles hauran de ser enviats abans del 23 de novembre de 2015 per correu postal a: El Ciervo, c/ Calvet, 56, entresòl 3ª, 08021 Barcelona, o per correu electrònic a: redaccion@elciervo.es (a l’assumpte del missatge haurà de constar “Premio Enrique Ferrán”). Els participants hauran d’incloure una fotocòpia o un arxiu en format .jpg per ambdues cares del DNI o equivalent i dades de contacte.

  La composició del jurat es donarà a conèixer amb el veredicte durant la primera quinzena de desembre. La revista El Ciervo publicarà l’article guanyador i es reserva el dret de publicar aquells que consideri interessants, abonant-los com a col·laboració, previ avís a l’autor abans de publicar-lo. No es retornaran els originals presentats ni es mantindrà correspondència amb els participants. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les seves bases.

  El premi ret homenatge a Enrique Ferrán, membre fundador de la revista i patrocinador dels premis. Fins la seva mort, el 1980, fou president de la societat editora de la revista El Ciervo.


   
  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.