• La setena edició dels Premis Gabinets de Comunicació ja tenen guanyadors

  13 octubre, 2015

  El Premi al Millor Pla de Comunicació ha estat per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, la Millor Estratègia de Comunicació Interna per CatPress i el seu pla per l’Hospital Sant Bernabé de Berga. I Belén Giménez, premi a la Millor Portaveu 2014.

  El jurat del Grup de Treball del Col·legi de Periodistes ha anunciat els guanyadors de la VII edició dels Premis Gabinets de Comunicació que s’atorguen amb una periodicitat anual. A la present edició s’han presentat i complert amb els requisits un total d’onze candidatures.

  Pel que fa al Millor Pla de Comunicació el jurat ha decidit atorgar-lo a la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya per la campanya “Tu formes part de la solució”. El jurat ha valorat la finalitat del projecte que lluita per una societat amb menys desigualtats i ha destacat la claredat del missatge i la imatge gràfica moderna i coherent. També valora l’esforç realitzat per una entitat d’aquestes característiques i el cost zero que ha tingut la campanya gràcies a la bona col·laboració amb administracions i mitjans.

  La Millor Estratègia de Comunicació Interna ha estat per l’agència “ CatPress, serveis de comunicació” i el seu pla “Com combatre la síndrome “Me n’assabento abans al forn que a la feina” per a la Fundació l’ Hospital Sant Bernabé de Berga. En aquest cas el jurat ha valorat la resposta que es dóna a les peticions dels 300 treballadors de l’Hospital per a una millor comunicació mitjançant eines de comunicació digitals com una intranet o bé activitats comunitàries.

  Finalment també s’ha anunciat el premi al Millor Portaveu (2014) que s’ha atorgat a Belén Giménez, responsable de comunicació de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona. El jurat ha destacat la seva professionalitat i l’excel·lent tasca de comunicació i difusió de les seves campanyes de recollida d’aliments per a la lluita contra la fam, la pobresa i l’exclusió social. Cal recordar que aquest guardó, que es lliura per segona vegada, el trien els col·legiats i col·legiades d’una llista de candidats.

  L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els premis es convoquen i s'atorguen cada any tenint com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel grup de treball dels Gabinets de comunicació. Els premis, als que poden optar-hi tots els periodistes col·legiats i col·legiades, es lliuraran el pròxim 30 d’octubre, al Viver del Rec, Igualada.


   
  Premis:
  Premis Gabinets de Comunicació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.