• L'Assemblea aprova per unanimitat tots els punts de l'ordre del dia

  7 juliol, 2020

  El passat dilluns, 6 de juliol, es va celebrar l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària del Col·legi de Periodistes on es van aprovar els comptes anuals de l’exercici 2019, el pressupost de l’exercici 2020 i es va donar llum verda a la venda d'un immoble propietat del Col·legi per fer front a la situació econòmica. La trobada també va servir per fer un repàs a totes les actuacions fetes des del Col·legi durant el 2019.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya va celebrar l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària el passat dilluns 6 de juliol a la seu de Barcelona. Els col·legiats i col·legiades van decidir aprovar per unanimitat tots els punts de l'ordre donant així ple suport a l'actual Junta de Govern. Es van aprovar els comptes anuals de l’exercici 2019, el pressupost de l’exercici 2020 i es va donar llum verda a la venda d'un immoble propietat del Col·legi (Rambla Catalunya núm. 10, 2n 4a). Les convocatòries també es van poder seguir per streaming des de la demarcació de Lleida, degut al confinament de la comarca del Segrià. 

  El degà Joan Maria Morros, el tresorer Rafa Gimena i el secretari Francesc Canosa van ser els encarregats de conduir les dues Assemblees i donar resposta a les preguntes dels associats. "La situació econòmica del Col·legi no és fàcil, però la Junta està decidida a afrontar el repte i mantenir la qualitat dels serveis que oferim als col·legiats i col·legiades" va assegurar Joan Maria Morros. El degà també va afirmar que "l'aprovació de la venda de l'immoble donarà líquid per evitar la suspensió de pagaments i pagar les pròximes despeses"

  Els resultats de les votacions van ser els següents: 

  Acta de l’Assemblea General Ordinària anterior

  FAVOR ABSTENCIONS CONTRA TOTAL
  149 0 0 149

   

  Comptes anuals de l’exercici 2019

  FAVOR ABSTENCIONS CONTRA TOTAL
  154 0 0 154

   

  Pressupost de l’exercici 2020

  FAVOR ABSTENCIONS CONTRA TOTAL
  151 3 0 154

   

  Venda d'un immoble propietat del Col·legi (Rambla Catalunya núm. 10, 2n 4a)

  FAVOR ABSTENCIONS CONTRA TOTAL
  150 0 0 150

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.