• L'Assemblea General Ordinària aprova per unanimitat tots els punts de l'ordre del dia

  19 juliol, 2021

  El passat dijous, 15 de juliol, es va celebrar l'Assemblea General Ordinària del Col·legi de Periodistes on es van aprovar  els comptes anuals de l’exercici 2020 i el pressupost de l’exercici 2021. La trobada també va servir per fer un repàs a totes les actuacions fetes des del Col·legi durant el 2020.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya va celebrar l'Assemblea General Ordinària el passat dijous 15 de juliol a la seu de Barcelona. Els col·legiats i col·legiades van decidir aprovar per unanimitat tots els punts de l'ordre donant així ple suport a l'actual Junta de Govern. La convocatòria també es va poder seguir per streaming. 

  El degà Joan Maria Morros, el tresorer Rafa Gimena i el secretari Francesc Canosa van ser els encarregats de conduir l'Assemblea i donar resposta a les preguntes dels col·legiats/des. Els presidents de les demarcacions del Col·legi també van intervenir-hi i van explicar l'activitat del territori. A totes les demarcacions es va fer la programació habitual, sigui amb els actes organitzats per reflexionar sobre el periodisme i la comunicació, presentació de llibres o documentals, fins al lliurament de premis. 

  "Una de les prioritats del Col·legi va ser facilitar el màxim d’eines perquè els professionals de la informació i la comunicació poguessin continuar treballant, malgrat la nova realitat social" va explicar Morros durant l'acte. El Col·legi de Periodistes no va deixar de prestar cap dels serveis als col·legiats/des perquè es tenien els deures fets i adaptats tecnològicament al canvi. Morros va afirmar també que "una de les principals preocupacions del Col·legi de Periodistes ha estat garantir el dret de la informació a la ciutadania durant tot aquest 2020". 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.