• Les periodistes Beatriz Gómez i Rosa M. Calaf, les noves entrevistades de la segona temporada del Periodisme Sud

  2 setembre, 2022

  L’entrevista que el col·legiat David Benito farà el pròxim dia 7 de setembre a la periodista especialitzada en el paper de la dona i del col·lectiu LGTBI+ en els mitjans de comunicació, Beatriz Gómez, i la conversa entre la jove periodista Rut Turch i la veterana periodista Rosa M. Calaf, són les dos noves cites de la segona temporada del cicle Periodisme Sud, organitzat per la Demarcació de Terres de l'Ebre del CPC.

  Rosa M. Calaf és una reconeguda periodista amb una llarga i variada trajectòria, sobretot al darrera de les sigles de Televisió Espanyola i al front de corresponsalies internacionals, a Nova York, Moscou, Hong Kong i Roma, entre altres. Ha teixit una carrera que l’ha fet mereixedora de diversos reconeixements, entre els quals el Premi Ondas, l’Ofici de Periodista que atorga el CPC, i el Premi Nacional de Periodisme concedit per la Generalitat de Catalunya.

  Per la seua part, Beatriz Gómez és Doctora en Comunicació i Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha centrat la seua trajectòria investigadora fonamentalment en la teoria de l'audiovisual, en narrativa audiovisual, ficció televisiva, recepció televisiva i transmedialitat i més recentment en el paper de la dona i del col.lectiu LGTBI+ en els mitjans de comunicació. Actualment, treballa de professora convidada a la Universitat de Lleida i n'és autora de diversos llibres on exposa les seues investigacions.

  El cicle Periodisme Sud està organitzat per la demarcació ebrenca del CPC, per a oferir un espai als seus col·legiats on puguen entrevistar professionals relacionats prioritàriament amb els àmbits dels mitjans de comunicació i de la cultura, però sense tancar la porta a altres temàtiques d’interès per al sector de la comunicació i per al públic en general. La segona edició del cicle es va iniciar el passat mes de juliol amb la conversa entre el periodista local Josep Pitarch i el periodista de TV3 Lluís Caelles

  Les converses tindran lloc a les 19 hores a la seu col·legial, carrer Berenguer IV, 26 de Tortosa, amb entrada lliure, fins a omplir l’aforament.

  Està previst que abans que s’acabe enguany hi haja més entrevistes emmarcades en el cicle Periodisme Sud, que s’anunciaran un cop s’hagen tancat les dates definitives.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.