• L’Institut Guttmann i Oxfam Intermón, guanyadors de la XIII edició dels Premis Comunicació Corporativa Pilar Casanova

  24 novembre, 2023

  L’entrega dels premis s’ha celebrat coincidint amb la V jornada de Comunicació Corporativa celebrada al Col·legi de Periodistes de Catalunya. 

  • El Premi Innovació en Comunicació s’ha concedit a Oxfam Intermón presentat per Marta Batallé Ruiz.
  • El Premi a la Millor Acció de Comunicació ha estat atorgat a l’Institut Guttmann presentat per la periodista col·legiada Julia Bestard Barrio.

  El jurat del Grup de Treball de Comunicació Corporativa del Col·legi de Periodistes ha anunciat els guanyadors de la XIII edició dels Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova que s’atorguen amb una periodicitat anual. A la present edició s’han presentat i complert amb els requisits un total de tretze candidatures.

  El Premi a la Millor Acció de Comunicació ha estat atorgat a l’Institut Guttmann presentat per la periodista col·legiada Julia Bestard Barrio. El pòdcast “Beines de Mielina” coproduït amb Badalona Comunicació ha estat elegit per la voluntat de fer arribar a la ciutadania informació rigorosa sobre neurociència. S’ha qualificat el seu vincle amb l’actualitat, la visibilització del caràcter transversal i multidisciplinari de les neurociències i la sensibilitat per promoure l’accés de les dones a la ciència.

  El Premi Innovació en Comunicació s’ha concedit a Oxfam Intermón presentat per Marta Batallé Ruiz. El jurat ha valorat la pàgina web “Viatja al cor de l’Índia” per la creativitat del projecte i la utilització de noves narratives que permeten substituir un viatge físic per un de virtual. A més, el jurat reconeix aquesta eina com una extensió efectiva del compromís social i la consciència global de l’entitat. Alhora destaca el projecte per la seva connexió amb audiències noves i diverses, superant barreres geogràfiques i culturals.

  Els guardons tenen l’objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els Premis Gabinets de Comunicació tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi. Els premis de la XIII edició s’han lliurat aquest divendres 24 de novembre a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.