• Lleida seguirà les Assemblees del Col·legi des de la seva seu a la Rambla Ferran

  4 juliol, 2020

  Els col·legiats i col·legiades de la demarcació de Lleida, que siguin a la zona del Segrià, podran participar i seguir les Assemblees del Col·legi de Periodistes previstes pel pròxim dilluns 6 de juliol, a les 15:30 hores, des de la mateixa seu de la Rambla Ferran, número 21. Així ho ha acordat avui la Junta de Govern, reunida de manera extraordinària, per facilitar aquesta participació davant l'anunci d'aquest matí decretant-se la restricció de la sortida de persones de la comarca del Segrià a causa de la situació de casos d’infecció de la COVID-19.

  La Junta de Govern del Col·legi de Periodistes s’ha reunit de manera urgent aquest dissabte per facilitar als col·legiats/des amb domicili a la comarca del Segrià, o que acreditin degudament la seva estada en aquesta àrea el dilluns dia 6 de juliol, puguin participar a les Assemblees ordinària i extraordinària del Col·legi de Periodistes de Catalunya convocades per aquest dia. La participació es farà des de la seu del Col·legi a la ciutat de Lleida, que estarà connectada telemàticament amb la de la seu de Barcelona.

  En aquest sentit, s’ha acordat que prèviament a l’inici de cada votació, els assistents presencialment a Lleida i els vots delegats que representin, s’introduiran en el cens general de participants de Barcelona, on es centralitzarà el control d’assistència per evitar duplicitats. També s’ha acordat que els  vots delegats que representin els assistents presencialment a Lleida es consideraran plenament vàlids en les votacions, i que es farà la màxima difusió d’aquest acord als col·legiats/des inscrits a la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes.

  Aquesta és la solució que s’ha aprovat després que aquest matí s’hagi conegut que el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha decretat la restricció de la sortida de persones de la comarca del Segrià a causa de la situació de casos d’infecció per la COVID-19 en aquesta zona, a partir de les 16 h d’avui, 4 de juliol de 2020.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.