• Lliurament del Premi Margarita Rivière i dels 28ns Premis de Comunicació no sexista

  10 novembre, 2021

  La periodista Concita De Gregorio Borrà serà reconeguda amb el Premi Margarita Rivière aquest dimecres 17 de novembre, a les 19. 00h, a l'espai feminista La CIBA de Santa Coloma de Gramenet. L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya també lliurarà els Premis de Comunicació no sexista amb l'objectiu de recompensar mitjans, institucions i professionals que construeixen una comunicació sense biaixos sexistes.

  VII edició del Premi Margarita Riviere al rigor periodístic amb visió de gènere

  L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) lliurarà els Premis de Comunicació No Sexista i el Premi Margarita Rivière aquest dimecres 17 de novembre a les 19.00 h a La CIBA de Santa Coloma de Gramenet. Els guardons arriben a la seva 28a edició i pretenen promoure i recompensar els mitjans, les institucions i els i les professionals que amb la seva tasca diària ajuden a construir una comunicació sense biaixos sexistes. L'acte es podrà seguir de manera presencial i online

  El degà del Col·legi, Joan Maria Morros, serà l'encarregat de lliurar el Premi Margarita Rivière a Concita De Gregorio Borrà. La periodista treballa com a editorialista al diari La Repubblica i en el programa “In onda”, a la televisió La 7. Aquest premi té com a objectiu reconèixer la feina d’excel·lència periodística d’un/a periodista que es destaqui pel seu rigor, independència i visió de gènere.

  Paral·lelament es reconeixerà amb el Premi de Comunicació no sexista a Judith Astelarra, Montse Virgili, Beatriz Lecumberri, Ana Alba, Teresa Turiera-Puigbò, Erol Ileri, Marta Palencia-Lefler, Silvia Aranda, Anna Surinyach, Laia Mestre i Soledat BalaguerL’Associació de Dones Periodistes de Catalunya va impulsar fa vint-i-vuit anys la creació del Premi de Comunicació no sexista per crear un espai de reconeixement cap a aquelles veus que pretenen comunicar a través de la igualtat i la no discriminació per qüestió de gènere. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.