• Lliurat el Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat

  12 abril, 2021

  La presidenta de la Demarcació de Tarragona, Coia Ballesté, i la periodista Alba Cartanyà van conversar sobre experiència i joventut en el marc de l'acte de lliurament del premi, que va tenir lloc divendres, 9 d'abril, al Castell del Paborde de la Selva del Camp.

  Durant l'acte, ambdues periodistes van parlar sense embuts del paper de les dones a les redaccions. En aquest sentit, Ballesté va lamentar que, tot i que les dones arriben a llocs de certa responsabilitat, en poques ocasions aconsegueixen copar els alts càrrecs als mitjans de comunicació. 

  La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes també va alertar de la precarietat laboral del sector, tot recordant que aquesta situació quasi endèmica acaba perjudicant al conjunt de la societat. Tot i ser una xacra que colpeja especialment els joves periodistes, els va encoratjar a no defallir, perquè, va recordar, són un "tresor" i "el futur" de la nostra professió.

  El Castell del Paborde de la Selva del Camp va acollir divendres l'acte de lliurament de la cinquena edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat, un jove periodista traspassat el 2015. El premi està organitzat per Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio de Reus i compta amb el patrocini i suport de l’Ajuntament de la Selva del Camp, l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Reus, Òmnium Cultural Baix Camp, la Fundació Privada Reddis, Censer Assessors, BASF i Aquambiente, i la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, 'La Xarxa' i l’AMIC.

  Consulteu aquí la relació de premiats.

  Premis:
  Altres Premis

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.