• No et perdis l'exposició Human Bodies

  8 juliol, 2019

  La mostra té com a principal objectiu conscienciar i promoure la salut i els hàbits de vida saludables entre la població. Podeu visitar-la amb un 20% de descompte al Centre Comercial Arenas de Barcelona fins al pròxim mes de setembre. Per gaudir del descompte cal introduir el codi promocional que s'adjunta en el butlletí del 09/06. 

  Els col·legiats i col·legiades teniu un 20% de descompte per visitar l'exposició Human Bodies al Centre Comercial Arenas de Barcelona. L'exhibició s’ha convertit en una de les mostres més visitades de Catalunya després de superar els 100.000 visitants. Aquest avantatge està disponible de dimarts a diumenge fins a l'última setmana del mes de setembre. Caldrà demostrar la pertinença al col·lectiu amb el carnet col·legial. 

  Human Bodies compta amb 12 cossos complets i més de 150 òrgans que mostren el funcionament de l’interior del cos humà: què fa que aquest es mogui, pensi, com s’origina la vida o de quina manera afecten els mals hàbits com el tabaquisme, la falta d’exercici o el consum de drogues. L'exposició, única a Espanya, és possible gràcies a la plastinació, una avançada tècnica mèdica que permet conservar i exposar els òrgans sense que aquests perdin el seu aspecte original.

  A través de les seves 8 sales, «Human Bodies. Anatomia de la vida» proposa al visitant un recorregut íntim i educatiu, a través del que amaga la pell, per mostrar la bellesa intrínseca en cada element del cos humà i explicar el seu funcionament. Musealia és la companyia creadora de l'exhibició i que compta amb més de 20 anys d’experiència dedicada a la creació i gestió d’exposicions itinerants d’alta qualitat. Les seves exposicions es caracteritzen pel seu caràcter narratiu i rigor històric i científic, així com per un valor educatiu i impacte emocional.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.