• Nou acord comercial amb Aquaroquetes

  7 maig, 2019

  Els col·legiats i col·legiades disposeu d'un 14,5% de descompte en la tarifa mensual del centre esportiu d'AquaRoquetes i Aqua Mora d'Ebre. Per gaudir del descompte cal posar-se en contacte amb la recepció del centre i acreditar la condició de membre del Col·legi. 

  El Col·legi de Periodistes i el centre esportiu Aquaroquetes arriben a un acord per oferir un descompte exclusiu als col·legiats i col·legiades. Els membres del nostre col·lectiu gaudiran de les instal·lacions per només 38 €/mes (14,5% de descompte en la quota mensual) i la matrícula totalment gratuïta. Cal posar-se en contacte amb la recepció del centre i acreditar la condició de membre del Col·legi. 

  Les persones interessades en el conveni, hauran de presentar-se a la recepció del centre amb DNI, dades bancàries i acreditació del Col·legi de Periodistes de Catalunya. El primer pagament (part proporcional segons dia d’inscripció) serà abonat a la recepció del centre i els pagaments posteriors es faran a través de domiciliació bancària. La quota els permetrà accedir a totes les instal·lacions, en tot l’horari d’obertura del centre. * Tots els acords presos amb Aquaroquetes es faran extensibles a Aqua Móra d’Ebre. 

  Al Centre Esportiu Municipal d'Aquaroquetes trobaràs una àmplia varietat de serveis per a gaudir de l'esport i d'un estil de vida saludable: 

  • Piscines climatitzades
  • Sauna seca i bany de vapor
  • 2 sales d'activitats dirigides
  • 1 sala de fitness
  • Vestidors
  • Parking gratuït

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.