• Nou acord comercial amb Can Regàs

  4 juliol, 2019

  Els col·legiats i familiars teniu un 5% de descompte en la contractació dels serveis de residència i centre de dia. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu amb el carnet col·legial. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya arriba a un acord amb Can Regàs per oferir un 5% de descompte en el preu del servei de residència i centre de dia per a col·legiats/des i familiars. El centre compta amb 48 places de residència, amb la voluntat de fer sentir a les persones com a casa. L’equipament combina les darreres tendències en materials de construcció amb sistemes assistencials de darrera generació que permeten oferir un major benestar i confort a la gent gran.

  Alhora disposa d'una vintena de places de Centre de dia amb l’objectiu d’acollir a les persones dins un horari diürn de 8 del matí a 8 del vespre, amb flexibilitat horària adaptada a les necessitats de cadascú i per dona suport a les famílies en la seva tasca cuidadora. Alguns dels serveis bàsics que s'ofereixen són: atenció gerontològica integral, activitats per potenciar les capacitats cognitives i fomentar les relacions interpersonals, suport psicològic, tallers, animació i sortides programades, cuina pròpia amb productes de km 0, bugaderia, servei religiós, gestió d’ajudes tècniques, WiFi, sala TV i sales de reunions. 

  Can Regàs és la residència i centre de dia per a gent gran situada al centre de Girona (Avinguda Santa Eugènia núm. 62). Els professionals de Can Regàs compten amb una dilatada experiència en el camp dels serveis assistencials a la gent gran. Són experts en la gestió de persones i professionals amb una sensibilitat especial pel col·lectiu de persones grans.

  Per a més informació: 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.