• Nou seminari a Brussel·les sobre la reforma de la legislació de protecció de dades a la UE

  30 abril, 2013
  El Servei de Premsa del Parlament Europeu organitza a Brussel·les, dimarts 14 i dimecres 15 de maig, un seminari per a periodistes sobre la reforma de la legislació de protecció de dades a la Unió Europea.

  En virtut de l'acord de col·laboració entre l' Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Col·legi de Periodistes de Catalunya per fomentar el coneixement entre els periodistes de la legislació europea i les activitats de l'Eurocambra, comuniquem a tots els col·legiats/des que el proper 14 i 15 de maig es celebra un nou seminari al Parlament Europeu sobre la reforma de la legislació de protecció de dades a la UE.

  En el seminari hi participarà el ponent de l'informe, l'eurodiputat alemany del grup dels Verds / Aliança Lliure Europea Jan Philipp Albrecht, així com els responsables per part dels altres grups parlamentaris al Parlament Europeu i representants de sector: Facebook, La Quadrature du Net, Interactive Advertising Bureau, European Digital Rights, European Banking Federation i l'European Consumers' Organisation. El reglament sobre la protecció de les persones físiques en quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades vol cobrir totes les bases de dades, independentment del sector (cercadors d'Internet i xarxes socials, bases de dades d'universitats o centres hospitalaris, entre d'altres).

  El Parlament Europeu votarà els dies 29-30 de maig a la comissió de Llibertats Civils, Justícia i Afers d'Interior el mandat per negociar amb els 27 Estats membres aquest reglament general de protecció de dades. El vot del text legislatiu tindrà lloc a finals de 2013 i principis de 2014.

  L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona reservarà fins a 3 places per als col·legiats interessats, amb les despeses de transport i allotjament cobertes. Les places seran atorgades per rigorós ordre de recepció de les sol·licituds. La data límit per presentar-se a la convocatòria d'aquest seminari és dimecres 8 de maig a les 12:00h. El seminari comptarà amb interpretació al castellà.

  Les gestions del vol i de l'hotel van a càrrec del periodista o mitjà de comunicació. El Parlament Europeu reemborsa íntegrament a posteriori per transferència bancària l'import del bitllet d'avió, en classe econòmica, i una dieta per la nit d'estada, en concepte d'ajuda pel pagament de l'hotel i altres despeses.

  Per a accedir a la convocatòria, és necessari estar treballant en algun mitjà de comunicació o col·laborant-hi. Un mateix col·legiat o col·legiada només podrà assistir a un únic seminari a l'any per tal de diversificar les oportunitats. Aquelles persones interessades en assistir al seminari sobre el futur del pressupost de la UE han de posar-se en contacte amb l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona indicant nom i cognoms, número de col·legiat, mitjà de comunicació, dades de contacte i motivació per participar al seminari.

  Per a qualsevol dubte sobre la present invitació, es prega contacteu amb el cap de premsa de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, en Sergi Barrera.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.