• Participa en el concurs de fotografia per a Sèniors de la Intercol·legial

  14 setembre, 2023

  El termini pel concurs de fotografia amateur per a sèniors estarà obert del 25 de setembre al 13 d'octubre. Les fotografies seran exposades a l'espai d'exhibició del Col·legi de Metges de Barcelona del 16 al 31 d'octubre.

  Autor:
  Tiago Muraro
  Font:
  Unsplash

  Per segon any consecutiu, l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza el concurs de fotografia per a sèniors, obert als col·legiats sèniors, i als seus cònjuges (a partir de seixanta anys), membres dels col·legis adjunts a l'associació, inclòs el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  La temàtica és lliure i reservada a aficionats de la fotografia amateur. Cada participant pot presentar màxim dues fotografies: una presa amb càmera i una amb el mòbil o bé només una d'elles. Es permeten fotografies en blanc i negre o en color, però no s'acepten fotomuntatges, imatges amb marques d'aigua ni tècniques de pintura sobre la imatge.

  Un jurat format pels membres sèniors de la Intercol·legial, amb l'assessorament d'un fotògraf professional, avaluarà les imatges i el 21 de novembre revelarà els guanyadors. Totes les fotografies seran exposades a l'espai d'exposicions del Col·legi de Metges de Barcelona del 16 al 31 d'octubre, excepte en el cas de rebre'n moltes, on es farà un triatge. 

  A més a més, les imatges guanyadores es publicaran a la web de l'associació i es distribuiran electrònicament als participants. També es compartiran a través dels canals de comunicació i difusió de la Intercol·legial, com ara la revista col·legial i les xarxes socials (Flickr i YouTube).

  Normes i format de presentació:

  Les fotografies presentades han d'estar impreses en suport paper de material fotogràfic i en una mida compresa entre 35 i 40 cm al costat llarg en el cas de les realitzades en càmera fotografia, i entre 25 i 30 cm al costat llarg les realitzades amb el telèfon mòbil. En el cas que apareguin persones físiques, els fotògrafs han de garantir que tenen el seu consentiment i autorització.

  1. Les fotografies s'hauran d'entregar dins d'un sobre a l'exterior del qual ha de constar el nom de l'autor.

  2. Al revés de cada fotografia hi haurà una etiqueta on consti:

  • El títol de la fotografia
  • Nom de l'autor
  • Si és una imatge presa amb càmera fotografia o amb el telèfon mòbil

  3. Cal entregar també un segon sobre a part, adjunt al primer que conté les fotografies en paper, on hi haurà un full que indicarà la següent informació:

  • Nom complet del concursant
  • El número de col·legiat i Col·legi al qual pertany (en el que en cas que el concursat sigui familiar de primer grau, el nom del col·legiat del qui és familiar)
  • E-mail
  • Telèfon de contacte
  • Títol de la imatge o imatges que s'han entregat en el primer sobre

   4. L'admissió començarà el 25 de setembre i acabarà el 13 d'octubre de 2023. 

  5. El sobre amb el material fotogràfic s'ha d'adreçar presencialment al Col·legi de Metges de Barcelona. Departament d'Activitats i Congressos, Sra. Patricia Martínez. Passeig de la Bonanova, 47, 08017, Barcelona.

  Per a qualsevol altre dubte us podeu adreçar al següent e-mail: congres@comb.cat.

  Les dades personals facilitades, inclosa la imatge, seran tractades pel CoMB amb la finalitat de gestionar la participació en el concurs. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: Col•legi Oficial de Metges de Barcelona, CIF Q-0866001A, Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona, per correu postal, email dadespersonals@comb.cat o a través de l’App MetgesBarcelona.

  Pots, també, presentar reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Així mateix, puc contactar amb el Delegat de Protecció de dades a l’e-mail: dpo@comb.cat 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.