• Participa en el concurs de pintura de la Intercol·legial de Sèniors 2022

  20 setembre, 2022

  L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya presenta el segon concurs de pintura pels col·legiats sèniors majors de seixanta anys.  El termini de presentació comença el dia 3 d’octubre i acaba el 28 d’octubre de 2022. L’exposició se celebrarà des del 14 fins al 25 de novembre al Col·legi de Metges de Barcelona.

  La Intercol·legial presenta el Concurs de Pintura per a Sèniors 2022

  La Intercol·legial convoca per segona vegada el concurs de pintura dirigit als col·legiats sèniors majors de seixanta anys que formen part de l’Associació i els seus conjugues. La temàtica és lliure i es puntuarà l’originalitat. Es demana una mida màxima de 73x60 i que l’obra no hagi estat presentada en un altre concurs. Tanmateix, no constarà la identitat de l’autor, que l’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça areacultural@comb.cat amb l’assumpte “Concurs de Pintura Intercol·legial de Sèniors”, junt amb el títol de l’obra, el nom i cognoms, l’adreça i el telèfon.

  El termini de presentació s’inicia el dilluns 3 d’octubre i finalitza el divendres 28 d’octubre. L’exposició es podrà visitar des del 14 fins al 25 de novembre al Col·legi de Metges de Barcelona. El jurat del Concurs de Pintura estarà format pels membres de la Comissió Intercol·legial de Sèniors, i cada un d’ells puntuarà els quadres en una escala de l’1 al 10. Un cop vistes les obres presentades, els tres premiats seran els que hagin aconseguit la puntuació més alta. En cas d’empat, se seguirà el mateix criteri amb els quadres empatats. La resolució del jurat tindrà lloc entre el 14 i el 30 de novembre i es notificarà als finalistes mitjançant el correu electrònic.

  Als guanyadors se’ls atorgaran lots d’obsequis dels diferents col·legis membres de la Comissió Intercol·legial de Sèniors. A més, el lliurament de premis es farà al mateix Col·legi de Metges una vegada acabi la conferència Intercol·legial del 13 de desembre de 2022. També es fotografiaran totes les obres i es publicaran en un recull, en format electrònic PDF i exposada a la web de l’Associació. Des de l’Intercol·legial es demana que els quadres presentats es recullin entre el 28 de novembre i el 13 de desembre, atès que fora d’aquest termini ja no es guardaran.

  Els concursants hauran de declarar conèixer i acceptar les condicions per participar en el Concurs, així com el veredicte del jurat. També caldrà autoritzar la cessió dels drets de publicació o comunicació pública dels quadres per tal de ser publicats a mitjans habituals de comunicació col·legial.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.