• Periodisme i Poder, tema protagonista del IX Simposi de Llibertat de Premsa

  23 maig, 2024

  La demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya  i la Universitat de Lleida van acollir el passat dijous 16 de maig el IX Simposi de Llibertat de Premsa que va tractar sobre 'Periodisme i Poder'.

  IX Simposi de Llibertat de Premsa celebrat a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera. Campus de Cappont. Universitat de Lleida
  Autor:
  Gladys Soler
  Font:
  CPC Lleida

  La jornada inaugural va comptar amb la  Magda Gregori, membre de la junta del govern del col·legi de periodistes i com a mestra de cerimònia de tot el simposi vam tenir a la presidenta del CPC Lleida, Laura Alcalde.

  Durant l'esdeveniment, van tenir lloc dos taules rodones sobre Periodisme i Poder. La primera titulada  ‘ Reptes del periodisme enfront del poder polític’, va estar moderada per la periodista Noelia Casellas i va tenir com a ponents Ángeles Caballero, periodista y col·laboradora en la Cadena SER i diari el País i al periodista Jesús Morales, director adjunt de 20 Minutos.

  La segona taula anomenada 'Anàlisis de la comunicació política en l’àmbit acadèmic’ va estar moderada per la periodista Miriam García. Aquesta taula va estar composada per Guillem Suau Gomila (Doctor en comunicació, coordinador acadèmic i professor del Grau en Comunicació i Periodisme Audiovisual de la Universitat de Lleida i professor del Màster en Comunicació Política i Institucional de la UPF/BSM), Irene López (Periodista, especialitzat en ciències polítiques i de l’administració (UPF) i autora del llibre: “Els Spin Doctors del Palau”) i Ezequiel Ramón, periodista, doctor i professor del Departament de Mitjans Comunicació i Cultura de la UAB).

  Els politòlegs Xavier Peytibi i Xavier Tomàs, van estar els encarregat de tancar el IX Simposi de Llibertat de premsa amb una conversa titulada: “El poder del periodisme quan tothom és un mitjà de comunicació”.

  Us convidem a veure tot el simposi al nostre canal de Youtube:

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.