• Premi de fotografia castellera

  17 novembre, 2014
  La Revista Castells convoca enguany el Segon Premi de Fotografia Castellera, patrocinat per Repsol. El premi té dues categories: una de votació popular i l’altre adreçat als fotògrafs professionals que han publicat material amb motius castellers.

  Per les bases següents es convoca el segon Premi Repsol de Fotografia Castellera, convocat per la Revista Castells i patrocinat per Repsol, i que s’atorgarà a la IX Nit de Castells de Valls, el 31 de gener del 2015.

  El concurs premiarà fotografies realitzades durant la temporada 2014, i s’estableixen dues categories: professional i popular.

  Categoria professional

  1. S’hi poden presentar fotògrafs professionals amb fotografies castelleres de la temporada 2014 publicades en un mitjà imprès o digital o presentades a una exposició o mostra cultural i artística.

  2. Les fotografies s’enviaran en format digital a l’adreça: info@revistacastells.cat, entre el 20 d’octubre i el 10 de desembre de 2014, fent constar el nom de l’autor, el dia i el lloc on van ser preses les imatges.

  3. Cada participant pot enviar un màxim de 3 fotografies.

  4. S’entén per fotògraf professional aquella persona que habitualment publica fotografies de manera remunerada en mitjans de comunicació, editorials, exposicions o altres manifestacions periodístiques, culturals o artístiques.

  5. S’entén per fotografia castellera qualsevol instantània que faci referència a un motiu casteller.

  6. S’estableixen dos premis: el primer dotat en 1.000 € i el segon en 500 €.

  7. Els participants han de declarar explícitament que tenen els drets de la fotografia presentada, que en cas de litigi ells en són els responsables i que correspon a la temporada 2014.

  8. La Revista Castells podrà reproduir i utilitzar les fotografies rebudes, i es compromet a citar-ne l’autor i el mitjà de comunicació on ha estat publicada anteriorment.

  9. El jurat estarà format per professionals de la fotografia, el periodisme i persones representatives del món casteller. En cas de dubte, el jurat pot demanar als participants que acreditin la seva condició de “fotògraf professional”.

  10. El veredicte del jurat es farà públic durant la IX Nit de Castells de Valls, al gener del 2015. En la mateixa Nit s’atorgaran els premis.

  11. Els participants accepten aquestes bases en el moment de presentar-se al premi.

  Categoria popular

  1. Convocatòria oberta a qualsevol persona que presenti una fotografia castellera corresponent a la temporada 2014.

  2. Els participants podran penjar les seves fotografies en un espai habilitat per al concurs a la pàgina de Facebook de la Revista Castells (facebook.com/RevistaCastells). La participació començarà el 18 de desembre de 2014 i finalitzarà el 15 de gener de 2015.

  3. Cada participant pot enviar un màxim d’una fotografia.

  4. S’entén per fotografia castellera qualsevol instantània que faci referència a un motiu casteller.

  5. S’estableixen dos premis, el primer dotat en 300 € i el segon en 200 €.

  6. Els participants han de declarar explícitament que tenen els drets de la fotografia presentada, que en cas de litigi ells en són els responsables i que correspon a la temporada 2014.

  7. La Revista Castells podrà reproduir i utilitzar les fotografies rebudes, i es compromet a citar-ne l’autor i el mitjà de comunicació on ha estat publicada anteriorment, si aquest és el cas.

  8. Els premis s’atorgaran per votació popular a través de la pàgina de Facebook de la Revista Castells.

  9. Els premis s’atorgaran a la IX Nit de Castells de Valls, al gener del 2015.

  10. Els participants accepten aquestes bases en el moment de presentar-se al premi.  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.