• Presentació de la Guia d'experts de la UB

  3 setembre, 2018

  La Guia d’experts de la Universitat de Barcelona neix l’any 2005 amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre els mitjans de comunicació i personal docent i investigador de la UB. El pròxim dimecres 26 de setembre a les 17:30h es presentarà al Col·legi de Periodistes l'edició actualitzada que s'adapta a les noves eines de comunicació. 

  Edifici històric de la Universitat de Barcelona. Font: Universitat de Barcelona (https://www.ub.edu/web/ub/es/menu_eines/sala_de_premsa/recursos_multimedia/fotos/historic.html)

  El Col·legi de Periodistes acull la presentació de la nova edició de la Guia d'experts de la Universitat de Barcelona el pròxim dimecres 26 de setembre a les 17:30h. Aquest manual està a disposició dels mitjans de comunicació i de la societat per facilitar el contacte amb el personal docent i investigador en relació amb els seus àmbits d'expertesa i de coneixement. A més, aquesta edició actualitzada de la guia millora la categorització per seccions i s’adapta a les noves eines de comunicació i les xarxes socials, per tal de ser un instrument de consulta pràctic i útil.

  El rector de la Universitat de Barcelona Joan Elias presidirà l'acte i hi intervindran Núria de José, del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i Jordi Sopena, director de Comunicació de la Universitat de Barcelona. A continuació, tindrà lloc la taula rodona «Periodistes i experts, una estranya parella», en què participaran Carina Farreras, periodista de La Vanguardia; Xavier Duran, periodista de TV3; Antoni Trilla, professor de la UB i metge de l’Hospital Clínic, i Noemí Pereda, professora de la UB.

  L’aforament de la sala és limitat. Cal confirmar l’assistència a premsa@ub.edu.

  Data: 26 de setembre

  Hora: 17:30h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.