• Presentació de l'Anuari Mèdia.cat

  5 febrer, 2019

  Vols saber quins han estat els temes que els mitjans de comunicació han passat per alt el passat 2018? Vine a la presentació d'aquesta iniciativa, impulsada pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya, el pròxim dimecres 13 de febrer a les 19:00h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Entrada lliure amb aforament limitat. 

  El Col·legi de Periodistes col·labora amb el Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació Catalunya per presentar un cop més la nova edició de l'Anuari Mèdia.cat. La iniciativa treu a la llum els temes silenciats pels mitjans corporatius l'any 2018. L'acte tindrà lloc el pròxim dimecres 13 de febrer a les 19.00h a la seu del Col·legi de Periodistes de Barcelona.

  Hi intervindran el vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros; la presidenta de la Fundació Catalunya, Xesca Oliver; el President del Grup de Periodistes Ramon Barnils, Ferran Casas i els coordinadors de l'Anuari Mèdia.cat, Elisenda Rovira i Víctor Yustres.  

  L’Anuari dels Silencis Mediàtics Mèdia.cat és un projecte de periodisme d’investigació que cada any aporta llum a temes silenciats pels grans mitjans de comunicació. Presenta un recull de reportatges en profunditat sobre temàtiques que durant l’any anterior no han estat portades de cap diari ni han obert cap informatiu. L’objectiu de l’Anuari és aconseguir situar aquests temes en l’agenda dels mitjans i donar-los veu per tal que arribin al coneixement de la societat.

  Entrada lliure amb aforament limitat. 

  Data: Dimecres 13 de febrer

  Hora: 19:00h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona) 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.