• Presentació del llibre "Dies que són història"

  26 gener, 2021

  Et convidem a la presentació de l'última publicació del periodista i col·legiat Xavier Bertral, que tindrà lloc el pròxim dijous 28 de gener, a les 18 h, a la sala d'actes de la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes i en directe per streaming. La presentació anirà a càrrerc de Xavier Antich. Cal fer inscripció prèvia a bdemichele@grup62.com per assistir-hi presencialment.

  El col·legiat Xavier Bertral presenta el seu nou llibre Dies que són història (Edicions 62)L'acte tindrà lloc el pròxim dijous 28 de gener a les 18:00 h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10). L'autor intervindrà juntament amb Xavier Antich, filòsof i professor a la Universitat de Girona. L'aforament és limitat, motiu pel qual caldrà fer inscripció prèvia a bdemichele@grup62.com per venir presencialment. També podreu seguir l'acte en directe per streaming

  La publicació és un recull d'imatges per al record que expliquen les experiències, individuals i col·lectives, que vam viure durant la primavera del 2020: uns dies històrics i estranys, una situació del tot excepcional que ens ha obligat a canviar la nostra manera de viure. Ningú no havia viscut mai una pandèmia i un confinament planetari com els que ens ha tocat viure. 

  "Durant els dies més durs del confinament, mentre estàvem reclosos, onze fotògrafs es van proposar documentar i deixar testimoni del que passava als carrers, a les cases, als hospitals i arreu del país.  El resultat, un llibre per al record, que ens ofereix les imatges més emblemàtiques de l’estat d’alarma, el confinament i la desescalada, i que ens ressitua en la memòria aquesta experiència trasbalsadora, de la qual tots els ciutadans hem estat protagonistes, com un fet històric i un punt d’inflexió."

  Xavier BertralBarcelona  1970. Actualment és Cap de Fotografia del diari ARA, on treballa des de la seva fundació el 2010. Anteriorment va ser fotògraf a l’Agència EFE i també va treballar durant 10 anys, com a fotògraf/editor gràfic en el diari Avui. Estudia fotografia i disseny gràfic a Barcelona, i s’inicia en el fotoperiodisme com a freelance el 1992. A més de la seva feina en premsa diària, ha col·laborat en nombroses publicacions, agències i editorials nacionals i estrangeres.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.