• Presentació del llibre "Dones a les ones"

  16 març, 2021

  Et convidem a la presentació de l'última publicació de la periodista i col·legiada Elvira Altés, que tindrà lloc el pròxim dijous 25 de març, a les 18:00h, a la sala d'actes de la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes i en directe per streaming. A continuació l'autora conversarà amb Neus Bonet, exdegana del Col·legi i periodista; Núria Ramon, directora de l'Institut Català de les Dones; Susanna Tavera, historiadora i Eulàlia Pagès, directora de Pagès editors. Cal inscripció prèvia.

  La col·legiada Elvira Altés presenta el seu nou llibre Dones a les ones. La història de la ràdio a Catalunya en la veu de les dones (Pagès editors) el pròxim dijous 25 de març a les 18:00h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L'autora conversarà amb Neus Bonet, exdegana del Col·legi i periodista; Núria Ramon, directora de l'Institut Català de les Dones; Susanna Tavera, historiadora i Eulàlia Pagès, directora de Pagès editors. L'aforament és limitat, però també es podrà seguir per streaming. Inscripció obligatòria

  Dones a les ones. La història de la ràdio a Catalunya en la veu de les dones parla de la ràdio a Catalunya dins la història social i política catalana, amb la intenció de contextualitzar l’aparició de les dones en el mitjà radiofònic. La història de la ràdio a Catalunya transcorre paral·lela a la història social i política del país que, en els darrers cent anys, ha passat per dues dictadures, una república, una transició i la democràcia. En aquest fris, de vegades lluminós i més sovint confús i bigarrat, s’hi dibuixen les vides de les dones que van contribuir a fer de la ràdio el mitjà de comunicació que coneixem.

  INSCRIPCIONS

   

  1 Comentari

  1. Aurora leal
   Felicitats per aquesta porta oberta a la visió de la radio des de la perspectiva feminista

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.