• Ramon Besa, nomenat doctor honoris causa

  21 maig, 2019

  Donem l'enhorabona al col·legiat i exvicedegà del Col·legi de Periodistes amb motiu del seu futur nomenament com a doctor honoris de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. 

  Foto: El País (https://elpais.com/ccaa/2019/05/21/catalunya/1558434275_748741.html)

  El col·legiat i exvicedegà del Col·legi de Periodistes, Ramon Besa i Camprubí, serà nomenat doctor honoris causa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Besa és un dels periodistes esportius de referència de la premsa escrita d’aquest país vinculat i compromès amb el territori. L’acte tindrà lloc el pròxim dijous 20 de juny, a les 12:00h, a l’Aula Magna de la UVic.

  Ramon Besa va néixer a Perafita, al Lluçanès, és llicenciat en periodisme i actualment és redactor en cap del diari El País a Barcelona. Col·laborador de Ràdio Barcelona i Catalunya Ràdio, també és professor de Periodisme a la Universitat Ramon Llull. Va ocupar el càrrec de vicedegà (2010-2014) i vocal (2014-2018) del Col·legi de Periodistes de Catalunya. A més, ha rebut diversos guardons com el premi ciutat de Barcelona de Periodisme el 2000, el premi Quim Regàs de Periodisme el 2008, el premi internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán el 2009 i la medalla de bronze al mèrit esportiu del Consell Superior d’Esports el 2013.

  El periodista ha rebut nombroses felicitations de companys de professió: 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.