• Rècord de treballs en el IX Premi Mila de Periodisme

  9 febrer, 2016
  Enguany, 25 treballs, cinc més que la darrera edició, opten a les 4 categories. Rafa Gimena presideix el jurat amb la regidora Sara Mestres.
  Rafa Gimena i Sara Mestres durant l'obertura dels 25 treballs. Foto: Paeria
  Rafa Gimena i Sara Mestres durant l'obertura dels 25 treballs. Foto: Paeria
  En aquesta novena convocatòria opten al premi un total de 25 treballs (5 més que en la darrera edició): 9 en la categoria de premsa escrita, 5 en la d’audiovisual, 1 en la de fotoperiodisme i 10 en la de mitjans digitals. El president del Col·legi de Periodistes de Catalunya - Demarcació de Lleida, Rafa Gimena, i la regidora de Polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres, s’han reunit al Casal de la Dona, per fer l’obertura dels treballs presentats al IX Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

  El jurat que escollirà els treballs premiats estarà presidit per Rafa Gimena i la regidora Sara Mestres. La resta de membres seran: Laura Sánchez, presidenta de Funde i consellera del Consell Municipal de les Dones; Roser Perera, periodista col·legiada; Maricel Benabarre, periodista guardonada en la VIII edició del Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, i Isabel Hornos, tècnica de polítiques d’igualtat de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, que també actua com a secretària.

  Aquest premi de caràcter anual, convocat conjuntament pel Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida.

  El premi està obert a tots els treballs publicats durant l’any 2015 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

  El lliurament del IX Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida i de la XI Beca de recerca Cristina de Pizan, es farà al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.