• Saps que com a col·legiat tens serveis d’assessorament gratuïts?

  11 maig, 2015

  Busques feina i necessites orientació laboral? Ets freelance i vols administrar-te fiscalment? Necessites suport tecnològic? El Col·legi de Periodistes posa al teu servei els millors professionals que t'assessoraran de manera gratuïta.

  Posem al teu servei els millors professionals, que et faran un assessorament gratuït a la seu del Col·legi. Oferim servei d'orientació professional, fiscal, jurídic, financer i tecnològic.

   
  Assessorament laboral
   

  S'ofereix una sessió d’una hora, els dimecres alterns de 15:30 a 18:30h, amb un orientador professional per a tots els col·legiats/des. Els ajuda a guiar-se en les situacions d’atur o bé a redefinir la trajectòria professional. El servei també disposa de consulta telefònica.

   
  Assessorament fiscal
   

  El servei d’assessoria fiscal, a càrrec de Caldes Gestió Empresarial, ofereix un servei personalitzat i gratuït a tots els col·legiats/des, que inclou l’atenció i orientació privada a la seu de Barcelona els dilluns alterns de 16:00h a 18:30h mitjançant cita prèvia. El servei també disposa de consulta per correu electrònic o telefònic.

   
  Assessorament financer
   

  El Col·legi ofereix cada dijous de 16:00h a 18:00h un servei gratuït d'assessorament financer amb un gestor de Patrimonis de l'empresa Q-Renta AV SA. Aquest servei inclou l'atenció i orientació personalitzada sobre qüestions d'estalvi o inversió. Cal demanar cita prèvia. 

   
  Assessorament jurídic
   

  El servei d'assessorament jurídic, a càrrec del bufet Gay-Rosell & Solano, ofereix dues cites anuals gratuïtes per a tots els col·legiats/des que siguin professionals autònoms o que necessitin assessorament en qüestions de dret civil i laboral. El servei és personalitzat i es realitza a la seu del Col·legi cada dimarts de 16:30h a 18:00h mitjançant cita prèvia. El servei també disposa de consulta per correu electrònic o telefònic.

   
  Assessorament tecnològic
   

  Aquest servei ofereix atenció personalitzada a tots els col·legiats/des que tinguin el projecte d'una pàgina web i vulguin informació sobre com fer un bon posicionament a Internet, quins dispositius comprar, la seguretat de les dades, etc. L'empresa IPNET Centralized Solutions s'encarrega d'assessorar-te a través de correu electrònic o per via telefònica.

  *Per sol·licitar hora a qualsevol d'aquests serveis s'ha d'enviar un correu a: assessorament@periodistes.org.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.