• Per seguir formant-te

  14 maig, 2019

  Si t’interessa saber com es fa reporterisme free lance, elaboració d’un newsletter, campanyes amb Google Adwords i Facebooks ads, comptabilitat i fiscalitat per a periodistes free lance, com informar sobre la violència de gènere o com comunicar-nos millor amb Telegram i Instagram, participa en els propers cursos del Centre de Formació.

  ¿Cómo trabaja un reportero freelance?

  Barcelona. Divendres 17 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  El periodisme freelance és una sortida professional cada cop més comuna per a aquelles persones que volen iniciar una carrera a l'estranger, però necessita de versatilitat i tenacitat. En aquest taller teòric i pràctic, a càrrec de l'Ana Salvá, es donaran algunes pautes per poder desenvolupar amb èxit una activitat professional en aquest àmbit.

  Construye un newsletter eficaz

  Online. Del dilluns 20 de maig al 3 de juny (10 hores)

  En aquesta formació, Ismael Nafría mostra els elements principals que cal tenir en compte per idear, preparar, publicar, enviar i analitzar els resultats d'un bon butlletí. També repassa exemples de newsletters exitoses tant de mitjans de comunicació com d'empreses i entitats de tot tipus. Són casos que ofereixen lliçons molt pràctiques i valuoses per construir el nostre propi butlletí.

  Com crear campanyes en Google Adwords i Facebook Ads

  Barcelona. Dimarts 21 i 28 de maig (de 15:30h a 19:30h)

  Treballant amb xarxes socials, no n’hi ha prou amb tenir coneixements i experiència en la creació de continguts i en el community management. També cal saber com acompanyar les accions amb la potència publicitària de Google Adwords i Facebook Ads.En aquest curs, dirigit per Enrique San Juan, aprendreu els punts essencials per posar en marxa campanyes i tenir èxit en els vostres objectius de social media.

  Comptabilitat i fiscalitat per a periodistes freelance

  Barcelona. Dijous 23 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  Els periodistes freelance saben molt de llur activitat professional però, normalment, no saben quins són els tràmits legals per a poder treballar. Jordi Masvidal explicarà en aquest curs, d'una forma molt entenidora, quines són les principals activitats comptables i fiscals que ha de dur a terme un periodista freelance.

  Com informar sobre la violència masclista

  Barcelona. Divendres 24 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  La violència contra les dones és un problema social de primera magnitud al qual la societat assisteix entre perplexa i commocionada. En aquest curs, impartit per Joana Gallego, reflexionarem sobre aquesta violència, el tractament mediàtic que se’n fa, s’analitzaran casos concrets i es donaran indicacions sobre com abordar el tema d’una manera més profunda i rigorosa.

  Comunicació amb Telegram - Nivell avançat

  Barcelona. Dilluns 27 de maig (de 15:30h a 20:30h)

  En aquest curs, dirigit per Sílvia Llombart, crearem canals de comunicació, aprendrem a administrar-los, redactarem diferents tipus de missatges, sabrem com crear i enviar imatges òptimes i també descobrirem quins bots ens poden ajudar a l’hora de comunicar en aquest nou canal.

  Com ens hem de comunicar a Instagram: passem a la pràctica

  Barcelona, Dimecres 29 de maig i dilluns 3 de juny, de 09.30h a 14.30h

  Instagram és actualment una xarxa ineludible a l’hora de comunicar. Però, la sabem fer servir de manera òptima? Ens hi estem comunicant com cal per poder arribar als nostres destinataris? Com podem fer-nos un lloc amb les nostres imatges? Hem de fer posts o stories? Com hem de fer servir els hashtags? En aquest curs, Sílvia Llombart  donarà resposta a totes aquestes preguntes, treballant de manera summament pràctica amb els continguts d’Instagram dels assistents. Els analitzarà, donarà consells de millora, farà pràctiques i definirà quina planificació de continguts és més adequada per a cada perfil.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.