• Per seguir formant-te

  14 maig, 2019

  Si t’interessa saber com es fa reporterisme free lance, elaboració d’un newsletter, campanyes amb Google Adwords i Facebooks ads, comptabilitat i fiscalitat per a periodistes free lance, com informar sobre la violència de gènere o com comunicar-nos millor amb Telegram i Instagram, participa en els propers cursos del Centre de Formació.

  ¿Cómo trabaja un reportero freelance?

  Barcelona. Divendres 17 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  El periodisme freelance és una sortida professional cada cop més comuna per a aquelles persones que volen iniciar una carrera a l'estranger, però necessita de versatilitat i tenacitat. En aquest taller teòric i pràctic, a càrrec de l'Ana Salvá, es donaran algunes pautes per poder desenvolupar amb èxit una activitat professional en aquest àmbit.

  Construye un newsletter eficaz

  On line. Del dilluns 20 de maig al 3 de juny (10 hores)

  En aquesta formació, Ismael Nafría mostra els elements principals que cal tenir en compte per idear, preparar, publicar, enviar i analitzar els resultats d'un bon butlletí. També repassa exemples de newsletters exitoses tant de mitjans de comunicació com d'empreses i entitats de tot tipus. Són casos que ofereixen lliçons molt pràctiques i valuoses per construir el nostre propi butlletí.

  Com crear campanyes en Google Adwords i Facebook Ads

  Barcelona. Dimarts 21 i 28 de maig (de 15:30h a 19:30h)

  Treballant amb xarxes socials, no n’hi ha prou amb tenir coneixements i experiència en la creació de continguts i en el community management. També cal saber com acompanyar les accions amb la potència publicitària de Google Adwords i Facebook Ads.En aquest curs, dirigit per Enrique San Juan, aprendreu els punts essencials per posar en marxa campanyes i tenir èxit en els vostres objectius de social media.

  Comptabilitat i fiscalitat per a periodistes freelance

  Barcelona. Dijous 23 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  Els periodistes freelance saben molt de llur activitat professional però, normalment, no saben quins són els tràmits legals per a poder treballar. Jordi Masvidal explicarà en aquest curs, d'una forma molt entenidora, quines són les principals activitats comptables i fiscals que ha de dur a terme un periodista freelance.

  Com informar sobre la violència masclista

  Barcelona. Divendres 24 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  La violència contra les dones és un problema social de primera magnitud al qual la societat assisteix entre perplexa i commocionada. En aquest curs, impartit per Joana Gallego, reflexionarem sobre aquesta violència, el tractament mediàtic que se’n fa, s’analitzaran casos concrets i es donaran indicacions sobre com abordar el tema d’una manera més profunda i rigorosa.

  Comunicació amb Telegram - Nivell avançat

  Barcelona. Dilluns 27 de maig (de 15:30h a 20:30h)

  En aquest curs, dirigit per Sílvia Llombart, crearem canals de comunicació, aprendrem a administrar-los, redactarem diferents tipus de missatges, sabrem com crear i enviar imatges òptimes i també descobrirem quins bots ens poden ajudar a l’hora de comunicar en aquest nou canal.

  Com ens hem de comunicar a Instagram: passem a la pràctica

  Barcelona, Dimecres 29 de maig i dilluns 3 de juny, de 09.30h a 14.30h

  Instagram és actualment una xarxa ineludible a l’hora de comunicar. Però, la sabem fer servir de manera òptima? Ens hi estem comunicant com cal per poder arribar als nostres destinataris? Com podem fer-nos un lloc amb les nostres imatges? Hem de fer posts o stories? Com hem de fer servir els hashtags? En aquest curs, Sílvia Llombart  donarà resposta a totes aquestes preguntes, treballant de manera summament pràctica amb els continguts d’Instagram dels assistents. Els analitzarà, donarà consells de millora, farà pràctiques i definirà quina planificació de continguts és més adequada per a cada perfil.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.