• Sortegem 3 entrades dobles per a l’estrena de “Push”

  20 setembre, 2019

  Vols guanyar una entrada doble per assistir a l'estrena de la nova projecció de DocsBarcelona? Per participar només cal enviar un correu a comunicacio@periodistes.cat. Els guanyadors/es s'anunciaran el dimarts 1 d'octubre a través de correu electrònic. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya, gràcies a DocsBarcelona, sorteja tres entrades dobles per assistir a l’estrena de Push, l’últim documental del guardonat director i periodista suec Fredik Gertten. L’estrena oficial tindrà lloc el pròxim dijous 3 d’octubre a les 19:30h als Cinemes Girona, on es comptarà amb la presència del director.

  Els preus de l’habitatge s’estan disparant a les ciutats de tot el món, mentre els ingressos dels seus habitants no. Però qui són els responsables que han aconseguit que tenir un lloc on viure sigui cada cop més difícil? Quins són els factors que fan de l’accés a l’habitatge un dels problemes més urgents a escala mundial?

  Push revela els secrets més foscos de l’entramat mundial de l’especulació immobiliària i urbanística, que han transformat les ciutats en llocs inaccessibles per viure-hi. A través de l’experiència de la Leilani Farha, relatora especial en habitatge de l’ONU, el documental ens fa viatjar des de Seül fins a Barcelona tractant d’entendre qui i per què està sent expulsat de les ciutats. Farha entrevista a personalitats de l’àmbit polític com l’alcaldessa Ada Colau o el periodista italià autor de Gomorra, Roberto Saviano, per intentar donar una resposta global a com s’ha arribat a aquesta situació i quines mesures haurien de prendre els governs locals per revertir-la o pal·liar-la.  

  La projecció de Push s’emmarca en la iniciativa Documental del Mes, que té l’objectiu d’acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques. Cada mes s’estrena una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a més de 70 sales de Catalunya, la resta de l’Estat espanyol, Xile i Colòmbia.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.