• Taula rodona: "Per què les dones són minoria a la direcció dels mitjans?"

  11 març, 2019

  El Col·legi de Periodistes acull aquesta activitat de reflexió el dilluns 18 de març a les 18:30h. Hi intervindran Esther Vera, directora del diari ARA; Magdalena Trillo, directora del diari Granada Hoy; Ángeles Rivero, directora de La Nueva España i Ana Pardo de Vera, directora del digital Publico.es. Entrada lliure. 

  L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) organitza la taula rodona "Per què les dones són minoria a la direcció dels mitjans?" el pròxim dilluns 18 de març a les 18:30h a la Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes. L'activitat comptarà amb la participació d'Esther Vera, directora del diari ARA; Magdalena Trillo, directora del diari Granada Hoy; Ángeles Rivero, directora de La Nueva España i Ana Pardo de Vera, directora del digital Publico.es. La col·legiada Marta Corcoy juntament amb la membre de la junta de l'ADPC Mavi Carrasco seran les encarregades de la introducció de la recerca. La cloenda anirà a càrrec de Núria Balada, presidenta de l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

  L’ADPC és una associació professional d’àmbit català, regulada per estatuts propis, que agrupa a dones que treballen en els mitjans de comunicació. Els seus objectius s’orienten en la millora de la situació professional de les periodistes, d’acord amb la gènesi de la seva història. L'entitat manté contactes amb altres xarxes de periodistes d’Europa i amb associacions de dones periodistes de França, Alemanya, Anglaterra i Itàlia. A més, des de l’any 2005 és membre fundadora de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores.

  Data: Dilluns 18 de març 

  Hora: 18:30h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.