• Toni Orensanz, Anna Punsí, Manel Alías i Sandra Balsells a l'Experiència de Periodista

  14 febrer, 2022

  Els periodistes Toni Orensanz, Anna Punsí, Sandra Balsells i Manel Alías participaran entre el 21 de febrer i el 23 de març en la tretzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

  L’escriptor, periodista i guionista prioratí Toni Orensanz inaugurarà el cicle dilluns 21 de febrer; el següent dilluns, 28 de febrer, serà el torn de la periodista del Crims Anna Punsí; el 14 de març, hi participarà la fotoperiodista Sandra Balsells, la càmera de la qual ha estat testimoni de moments claus de la història, com els esdevinguts a la Guerra dels Balcans; i el punt i final del cicle el posarà, el 23 de març, l’excorresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Rússia, Manel Alías.

  L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

  En aquest sentit, el president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Esteve Giralt, ha destacat en la roda de premsa de presentació del cicle que la selecció dels ponents permetrà conèixer "diferents punts de vista en la manera d'explicar l'ofici", tot i confluir en l'interès comú de "posar de rellevància la feina del periodista, generar l'atenció del públic i dignificar una professió que no té el reconeixement social que mereix". 

  Aquest cicle es du a terme des de l’any 2009 i només es va haver d’interrompre l’any passat, quan la pandèmia va obligar a suspendre’l. Ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López, Ernesto Ekaizer, Mònica Terribas, Victor Amela, Esther Vera, Joel Mestre, Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró, Joan M. Pou, Laura Rosel, Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo, Emilio Morenatti, Danae Boronat, Anna Surinyach i Txell Feixas.

  Autor:
  LC

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.