• Últims dies per presentar les candidatures als VI Premis Gabinets de Comunicació

  23 abril, 2014
  El termini per presentar-se finalitza el 15 de juliol. Els col·legiats/des ja podeu triar qui dels candidats/tes seleccionats es mereix el premi al Millor Portaveu dels premis Gabinets de Comunicació 2014

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya convoca els VI Premis de Gabinets de Comunicació, l'objectiu dels quals és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació veraç i útil. El termini per admetre els originals finalitza el proper 15 de juliol.

  Els premis s'atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi. Aquest any es convoca un Premi al Millor Pla de Comunicació, i un altre Premi a la Millor Estratègia de Comunicació Interna. als quals s'hi poden presentar totes les campanyes i actuacions desenvolupades durant el 2013.

  Com a novetat d’aquesta edició s’ha incorporat un nou guardó: el Premi Portaveu, destinat a reconèixer la tasca comunicativa d’una persona, periodista o no, que durant el 2013 s’hagi distingit per la seva tasca de portaveu d’una organització, empresa, o institució davant dels mitjans de comunicació i/o l’opinió pública.

  Als premis al Millor Pla de Comunicació i a la Millor Estratègia de Comunicació Interna poden optar-hi tots els col·legiats i col·legiades que treballin en un gabinet de comunicació, tant d’institucions públiques com d’entitats, empreses o associacions privades. Les candidatures es poden presentar a títol individual o col·lectiu a partir del pròxim 5 de maig. Una mateixa campanya o actuació no pot optar a més d’una modalitat.

  Per optar a qualsevol dels dos premis caldrà presentar una memòria explicativa del Pla de Comunicació, la campanya o actuació, d’un màxim de vint fulls, a la qual s’afegirà el material acreditatiu que es consideri necessari. Els originals s’han de lliurar per triplicat, perfectament llegibles i enquadernats. Cal fer-hi constar de forma clara el nom i cognoms, telèfon i domicili dels autors, i la modalitat de premi a la qual s’opta. També s’entregarà un CD/DVD/USB que contingui l’original presentat i la mateixa informació. En cas d’utilitzar pseudònim, aquestes dades hauran d’anar en un sobre a part.

  Els terminis i la tramesa d’originals finalitza el 15 de juliol de 2014. Els originals s’hauran de fer arribar a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, 08007 Barcelona. Tel. 93 317 19 20). Jurat: El jurat estarà format per set membres del Grup de Treball de Gabinets de comunicació del Col·legi, amb el seu president al capdavant.

  Pel que fa al nou Premi Portaveu, no caldrà presentar-s’hi. La persona guardonada serà triada a través d'un sistema de votació pel conjunt dels col·legiats i col·legiades a partir de cinc propostes aportades pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació. Si esteu interessats/des, podeu participar en aquest enllaç. Recordeu que només es pot votar una única vegada.

  El veredicte dels premis es farà públic a finals de setembre i l’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc durant el mes d’octubre al propi Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els tres premis són honorífics i consistiran en un trofeu simbòlic i un diploma per a cada una de les categories.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.