• Uneix-te a la nova plataforma per connectar amb fonts

  16 setembre, 2019

  Els col·legiats i col·legiades us podeu registrar com a periodista verificat a la plataforma YouCheck i contactar amb experts de qualsevol àmbit, d'una manera ràpida i eficaç.  

  La digitalització de la professió periodística forma part del dia a dia de molts periodistes, però fins ara no hi ha cap plataforma exclusivament dedicada als periodistes i professionals de la comunicació. En la seva missió per millorar la qualitat de la informació, YouCheck neix per ajudar a periodistes a trobar fonts expertes de forma àgil i fiable. A través de la plataforma, els professionals de la informació podreu estalviar-vos temps, ja que descobrireu fonts d'informació de manera ràpida i eficaç. Alhora, us permetrà ampliar la vostra xarxa de contactes.

  Els col·legiats i col·legiades podreu registrar-vos com a periodista verificat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, de manera que professionals del món acadèmic i d'organitzacions contestaran les vostres preguntes. El vostre perfil disposarà d'una icona amb el logo del Col·legi que us permetrà realitzar preguntes sense haver de passar pel filtre editorial de l'equip de Youcheck i alhora generar confiança i augmentar la ràtio de respostes per part dels experts. 

  Actualment, la plataforma permet realitzar preguntes i peticions a una extensa base de dades de fonts expertes de diferents sectors. A més, podeu connectar amb universitats, experts d'experiència contrastada i agències d'una forma ràpida i que estan disposats a contestar les vostres preguntes. El pròxim mes d'octubre els periodistes tindreu l'opció de rebre propostes de temes i notes de premsa segmentades segons els vostres interessos i donar a conèixer el vostre portafoli a través del perfil públic de la plataforma. YouCheck és i serà gratuïta per a tots els periodistes.

  DONA'T D'ALTA

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.