• V Cicle de conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors

  25 octubre, 2018

  La V Edició del cicle de conferències pensada per al col·lectiu sènior dels diferents col·legis professionals s'inaugura el pròxim dimarts 30 d'octubre a les 18h al Col·legi de Metges de Barcelona. El Col·legi de Periodistes acollirà la xerrada "Conceptes bàsics de les branques més rellevants pels Sèniors de l’assegurament privat" el dimarts 19 de febrer a les 18:00h. Entrada lliure i oberta a tothom. 

  V Cicle de Conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors

  El Col·legi de Periodistes col·labora en el V Cicle de conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors que s'iniciarà el pròxim dimarts 30 d'octubre al Col·legi de Metges de Barcelona. Un total de set ponències es realitzaran entre els mesos d'octubre i maig a les seus dels col·legis professionals col·laboradors. El Col·legi de Periodistes acollirà  la xerrada "Conceptes bàsics de les branques més rellevants pels Sèniors de l’assegurament privat" el dimarts 19 de febrer a les 18:00h. L'activitat anirà a càrrec de Joaquim Bernat, economista, actuari i advocat.

  El programa del V Cicle de conferències és el següent:

  Dimarts 30 d'octubre a les 18h:

  El triomf de la mort en la pintura occidental. A càrrec del Dr. Joan Rodenas (metge digestòleg) - Col·legi de Metges de Barcelona

  Dimarts 20 de novembre a les 18h: 

  Com pagar la residència geriàtrica conservant el patrimoni? A càrrec del Sr. Miquel Perdiguer (CEO Chief Executive de PENSIUM) i amb introducció del Sr. Antoni Bisquert (Director de Gestió Immobiliària de PENSIUM). - Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

  Dimarts 11 de desembre a les 18h: 

  Seguretat alimentària i persones grans. A càrrec de la Sra. Ma Assumpció Roset (farmacèutica). Col·legi d’Economistes de Catalunya.

  Dimarts 22 de gener a les 18h:

  L’automòbil del futur. A càrrec del Sr. Vicens Aguilera (enginyer industrial i President del Circuit de Catalunya). Col·legi de Metges de Barcelona.

  Dimarts 18 de febrer a les 18h:

  Conceptes bàsics de les branques més rellevants pels Sèniors de l’assegurament privat.  A càrrec del Sr. Joaquim Bernat (actuari, economista i advocat). Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  Dimarts 19 de març a les 18h:

  La informació en temps de les Fake News. A càrrec de la Sra. Montserrat Besses (periodista de TV3). Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona.

  Dimarts 21 de maig a les 18h: 

  El hombre, la empresa y la sociedad que viene: Ideas para gestionar la innovación y la transformación. A càrrec del Sr. Fernando Ozores Barbany (llicenciat i màster en Administració i Direcció d’Empreses). Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.