• Vine al Saló BIZ Barcelona 2018

  12 abril, 2018

  Vols assistir al Saló BIZ Barcelona que tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig a la Fira de Barcelona ? Envia la teva sol·licitud a comunicacio@periodistes.org i t’enviarem un codi personal per accedir a la invitació.

  Com a membre de la Intercol·legial, el Col·legi de Periodistes disposa d’un acord amb el Saló Biz Barcelona, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona els dies 30 i 31 de maig, amb el qual els primers 60 col·legiats/des que ho sol·licitin tindran accés gratuït al Saló. 

  El Saló Biz Barcelona és un esdeveniment que dona suport a emprenedors, pimes i autònoms que busquen oportunitats de negoci, assessorament, finançament, inspiració i suport. El BIZ Barcelona i l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya us conviden a participar gratuïtament al Networking Interprofessional gettingcontacts entre col·legiats i empreses de tots els sectors que estan buscant un perfil com el teu i que tindrà lloc el proper dimecres 30 de maig, de 09:45h a 13:00h, al Saló BizBarcelona, Palau 1 del Recinte firal Montjuïc. Consisteix en una jornada d'entrevistes amb agenda tancada (cal inscripció prèvia) on hi seràn tots els sectors professionals representats. S'elaboraràn 6 entrevistes per participant i hi haurà 2 entrevistes per taula. 

  Els professionals tindreu l'oportunitat d'entrevistar in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector o altres i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats. Les empreses podreu entrevistar candidats col·legiats i titulats i valorar, presencialment, les aptituds de cada un d'ells; tot dins el marc de confiança que us ofereix el Col·legi Professional. gettingcontacts generarà una agenda personal de 6 reunions per a cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació / identificació personal. El 23 de maig enviarà (via mail) a col·legiats i empreses l'horari de les seves entrevistes personalitzades. 

  Si vols assistir-hi, envia la teva sol·licitud a comunicacio@periodistes.org i t’enviarem un codi personal per accedir. 

  Per aconseguir la teva acreditació has de seguir els següents passos:

  1. Link aquí: http://www.bizbarcelona.com/ca/
  2. Vés a Acredita’t i a continuació “Usuaris registrats accés”
  3. Si ja ets usuari d’acreditacions Fira de Barcelona introduir usuari i contrasenya, sinó introdueix el codi promocional i “Validar Codi”, a continuació es demanarà donar d’alta nou usuari amb les teves dades.
  4. En el cas d’usuaris registrats, clica a “Nova Compra” i introdueix el codi promocional i prem “Validar Codi” a continuació clicar “Seleccionar”
  5. Selecciona el nombre d’entrades (1) i a la part inferior prem a “Següent pas”
  6. Un cop identificat apareixeran les teves dades i has de clicar a “Copiar aquestes dades al primer visitant” a continuació es demana unes dades d’interès en el Saló.
  7.  Has d’acceptar d'acord amb què has llegit la protecció de dades. Després a la part inferior prem a “Següent Pas”
  8. Un cop confirmat, el preu passarà a ser 0 i tornar a prémer a “Següent Pas”
  9. L’entrada es pot imprimir directament i també la rebràs en el correu electrònic.  
   1. Amb aquesta acreditació no has de passar per taquilles, pots entrar directament al Saló.

  Si teniu problemes tècnics amb l’acreditació, podeu contactar amb Fira de Barcelona al 93 233 20 00, assistència tècnica per acreditacions.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.