• Vols eixamplar el teu bagatge professional?

  10 març, 2020

  Et proposem els següents cursos sobre comptabilitat per a freelance i autònoms, Instagram per a sèniors, millora de la comunicació dins els equips, Telegram, Tik tok i Twitch, videojoc, petició d’informació pública, redacció de crítiques i reportatges gastronòmics o protocol.

  Comptabilitat i fiscalitat per a periodistes freelance

  Barcelona. Dijous 12 de març (de 09:30h a 14:30h)

  El curs també s'emetrà per streaming

  Si no saps com fer una factura, quines despeses et pots desgravar, com funciona l'IVA i l'IRPF o de quina manera afrontar els impagats, Jordi Masvidal t'explicarà en aquest curs, d'una forma molt entenedora, com portar la comptabilitat si et un periodista freelance o autònom.

  Taller d’Instagram

  Barcelona. Dimecres 18 de març (de 10.00h a 14.00h)

  S’explicaran les principals característiques i funcionalitats d’aquesta xarxa. Pilar Yépez ensenyarà a crear perfils i es mostraran les possibilitats d’Instagram per aprofitar-les al màxim.

  La comunicació intuïtiva dins els equips de treball

  Barcelona. Dimecres 18 i 25 de març (de 09:30h a 14:30h)

  La comunicació directa i propera dins els equips de treball agilitza i facilita l’elaboració dels projectes comuns. Cal tenir en compte el rol de cada membre de l’equip per fer que els processos de comunicació facilitin la consecució dels objectius. Amb l’ajuda de l’Ana González, explorarem la nostra expressivitat, llenguatge i actitud a través d’exercicis pràctics.

  Telegram, Tik tok i Twitch

  Lleida. Divendres 20 de març (de 15:00h a 20:00h)
  Girona. Dimarts 24 de març (de 09:30h a 14:30h)
  Barcelona. Dijous 26 de març (de 09:30h a 14:30h)
  Manresa. Divendres 27 març (de 09:30h a 14:30h

  Telegram, Tik Tok y Twitch són les noves xarxes socials que han aparegut amb força en el radar del community manager per al 2020. Amb un gran potencial d’audiència i una segmentació particular de continguts, cadascuna d’elles suposa un recurs específic i actual que el professional de la comunicació digital ha de saber entendre, gestionar i incorporar als seus projectes. Enrique San Juan ens explicarà com fer-les servir adequadament.

  El videojoc com a eina periodística

  Barcelona. Dijous 19 de març (de 09:30h a 14:30h)

  En aquesta sessió, a càrrec de Marc Bellmunt, plantejarem el videojoc com a eina de transmissió de missatges periodístics, a més d’aproximar-nos-hi tant des d’una vessant teòrica com des d’una vessant pràctica que ens permetrà desenvolupar el nostre propi prototip de videojoc com a peça periodística.

  Workshop sobre Petició d'informació pública

  Girona. Divendres 20 de març (de 10:00h a 13:00h)

  En aquest taller pràctic, dirigit per Karma Peiró, es farà una petició d’informació pública sobre un tema amb què els participants estiguin treballant o que els agradaria tractar. S’explicarà la manera de presentar una correcta sol·licitud d’informació perquè la resposta sigui més àgil.

  Redacción de críticas y reportajes gastronómicos

  Online. Del dilluns 23 de març al dilluns 20 d'abril ( 10 hores)

  Aquest curs, dissenyat per Trinitat Gilbert,  pretén donar a conèixer les principals claus narratives del periodisme gastronòmic, una especialitat emergent tant en els mitjans informatius com en l'àmbit de la comunicació d'empresa, i es centrarà en els gèneres de la crítica i el reportatge.

  Introducció al Protocol per a comunicadors

  Barcelona. Dilluns 23 i 30 de març ( de 15:30h a 19:30h)

  Aquest curs, impartit per Gisela Enseñat, permet conèixer els principis bàsics del Protocol i la seva vinculació amb els actes públics i privats de diferents àmbits; dominar les tècniques i eines bàsiques per a l’efectiva organització del actes i reconèixer les sinèrgies relacionals i comunicatives que el Protocol aporta a empreses i institucions

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.