• Vuitena participació d'Ada Colau a "L'alcaldessa Respon"

  19 gener, 2023

  La líder de Barcelona en Comú conversarà amb Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, sobre la seva gestió política dels darrers anys. La tradicional trobada se celebrarà el dimecres 1 de febrer, a les 18:00 h, a la sala d'actes de la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Cal inscripció prèvia per assistir a l'acte. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya celebra la tradicional trobada entre col·legiats i l'alcaldessa de Barcelona per apropar la seva gestió política als periodistes. "L'Alcaldessa Respon" és una iniciativa que va començar l'any 1983 amb l'alcalde Pasqual Maragall i que aquest any suposa la vuitena participació de l'alcaldessa Ada Colau. L'acte tindrà lloc el pròxim dimecres 1 de febrer, a les 18:00 h, a la sala d'actes de la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. 

  Fa un any la líder de Barcelona en Comú encara no havia decidit si es presentaria a les eleccions municipals de 2023. Però el passat mes de maig va anunciar que optaria a una tercera etapa al capdavant de l’Ajuntament de Barcelona. La seva candidatura va ser l’única de la seva formació que es va presentar.

  D’aquesta manera Colau podria aconseguir el seu tercer mandat el pròxim diumenge 28 de maig. Les enquestes publicades fins ara auguren uns comicis molt igualats entre les candidatures d’Ada Colau, Ernest Margall, Jaume Collboni i Xavier Trias.  

  El model de ciutat de Barcelona en Comú ha accelerat accions per a la pacificació dels carrers com la connexió del Tramvia, les superilles o la transformació de la Via Laietana. L’alcaldessa espera “consolidar la transformació de la ciutat” en cas que resulti guanyadora. Queden menys de quatre mesos per l’inici de la campanya electoral i els periodistes volem saber com Colau encara unes eleccions on el vot estarà tan repartit. 

  El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros, conversarà amb Ada Colau per repassar les decisions d’aquesta última legislatura i extreure’n una valoració. La pandèmia de la COVID-19, la guerra d’Ucraïna o la inflació són alguns dels moments delicats viscuts per part de l'administració i que han afectat l’economia i la vida de la ciutadania.  

  INSCRIPCIONS

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.