• Workshop de Networking i Emprenedoria per a periodistes

  26 gener, 2022

  Els periodistes estem preparats per treballar en xarxa i crear noves idees de negoci. Vine a conèixer professionals com tu en aquesta sessió de networking i emprenedoria que celebrarem el pròxim dimarts 1 de febrer, de 10.00 h a 12.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi. Activitat gratuïta per a col·legiats i col·legiades. Cal inscripció prèvia per assistir-hi. 

  Workshop de Networking i Emprenedoria per a periodistes

  La periodista Marta Hernández prepara una sessió de Networking i Emprenedoria per a periodistes amb l'objectiu de facilitar la posada en contacte de diferents professionals. Descobreix persones i projectes d’una manera dinàmica el pròxim dimarts 1 de febrer, de 10.00 h a 12.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els participants identificaran valors comuns per després establir col·laboracions amb èxit.

  Programa

  1. Descobrim-nos: en una primera part, els participants es presentaran d’una manera informal, per tal de trencar el gel i identificar coincidències i punts en comú amb els altres assistents. Es tracta de fer servir la primera impressió per descobrir a les altres persones.
  2. Anem a conèixer-nos professionalment: es farà pròpiament el Networking per tal de saber a què es dedica cada participant i detectar possibles sinèrgies per col·laborar i/o encetar projectes conjunts.
  3. Inventem plegats: és el moment disruptiu. Posar en valor la nostra capacitat per crear, innovar i reinventar-nos. Farem un exercici de creativitat sense límits.

  El context ecònomic actual ens obliga cada vegada més a treballar en solitari i aquesta sessió és una manera d'unificar esforços, crear equips de treball o col·laboradors que que sumin els seus talents i la seva professionalitat per oferir millor servei als clients. Si estàs interessat/da en participar-hi, confirma la teva plaça o escriu a cfd@periodistes.cat

  INSCRIPCIONS

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.