Carnet col·legial


 • El carnet col·legial dóna validesa de la teva professió com a periodista cara el públic i et permet utilitzar tots els serveis col·legials de què disposa el Col·legi.

  Per aconseguir el carnet col·legial, cal estar adherit al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Pots trobar tots els passos a seguir per a col·legiar-te en l'apartat uneix-te a nosaltres.

  Si et cal demanar un nou carnet perquè t’ha caducat o l’has perdut, pots enviar un correu a l’adreça carnets@periodistes.cat indicant el teu nom, cognoms, número de col·legiat/da i DNI amb lletra i l'adreça. Cal adjuntar una fotografia de tipus carnet en format jpg. Quan el carnet estigui fet, te’l farem arribar al domicili que consta a la teva fitxa.

  D’altra banda, a través del Col·legi de Periodistes també es pot sol·licitar el Carnet de la Federació Internacional de Periodistes (FIP). Per aconseguir aquest carnet, que té una validesa de 2 anys, s'ha d'omplir aquesta fitxa i fer-la arribar juntament amb una fotografia a carnets@periodistes.cat.

  Mapa d'avantatges

  El carnet de col·legiat/da també et permet accedir a una àmplia gamma d'avantatges i descomptes especials que diversos equipaments culturals d'arreu del món ofereixen als periodistes col·legiats. Des del Col·legi hem impulsat un mapa col·laboratiu per reunir tots aquests espais i treure'n profit. Si has visitat un equipament cultural gràcies al carnet col·legial, envia un correu a comunicacio@periodistes.cat amb l'assumpte "Nou Avantatge amb el Carnet de Col·legiat/da". En el missatge, es demana que s'especifiqui el nom, cognoms i número de col·legiat, així com el nom de l'equipament cultural, la població o ciutat on es troba i una descripció detallada de l'avantatge (per exemple: entrada gratuïta o descompte sobre el preu general).

  Documents relacionats