• Altaveus intel·ligents que informen en català

  Francesc Farré
  -
  30 octubre, 2018

  Els usuaris d’Amazon Alexa, el nou assistent de veu d’Amazon, poden escoltar continguts en català gràcies a l'acord amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi, Francesc Farré ens presenta les novetats dels altaveus intel·ligents del gegant nord-americà i la relació que ha establert amb TV3 i Catalunya Ràdio. 

  Echo Dot, Echo, Echo Spot o Echo Plus són els nous assistents de veu que ha presentat Amazon aquest dimarts 30 d'octubre. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha arribat a un acord amb la companyia nord-americana per oferir els primers continguts en català a través del seu nou servei de veu. La portada de Mònica Terribas, els titulars del Telenotícies Vespre, els titulars de Catalunya Informació o la previsió d'El Temps de TV3 estaran disponibles entre les skills dels assistents de veu.

  Els assistents de veu són un software que incorporen alguns dispositius i que ens permeten interaccionar amb ells a través d'ordres de veu. Al principi només permetien tasques senzilles com realitzar cerques o trucar, sense haver de tocar la pantalla del nostre telèfon. Actualment, aquests dispositius permeten noves funcionalitats que ens permeten controlar la nostra llar, com per exemple apagar el llum o posar en marxa una màquina de crispetes.

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.