• Com treballa Patrick Radden?

  Laura Saula
  -
  27 setembre, 2021

  L'autor de la novel·la No diguis res assegura que el periodisme d’investigació no ha mort i anima els joves amb aspiracions periodístiques a descobrir històries. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Laura Saula reflexiona sobre la xerrada entre Radden i la periodista Mònica Terribas que es va celebrar el passat 22 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. 

  L’autor de No diguis res va conversar amb Mònica Terribas

  El llibre No diguis res (Periscopi i Reservoir Books, 2020) és considerat una de les millors cròniques recents del conflicte a Irlanda del Nord i un dels llibres de no-ficció més celebrats dels últims anys. Darrere de publicacions com aquesta hi ha molts mesos d'investigació i documentació sobre un únic temaSorgeix el dubte, doncs, de com en un moment de precarietat com el que viu el periodisme actualment, un periodista pot invertir tant temps en un sol projecte i tenir tant èxit.

  El periodista Patrick Radden va explicar les claus del seu triomf el passat 22 de setembre en una xerrada amb Mònica Terribas al CCCB. Durant l'entrevista va admetre que la seva estratègia és fixar-se únicament en històries on hi ha éssers humans perquè són molt poderoses i la gent empatitza més amb els personatges. Explorar la intimitat dels seus protagonistes, arribar al quid de la qüestió o al cor de la història són els seus objectius per aconseguir atrapar el lector. 

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.