• Content curator per a principiants

  Berta Rodríguez
  -
  28 abril, 2020

  Internet és ple d’informació, però molts cops la majoria és irrellevant, incerta o no s'ajusta al que nosaltres necessitem. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi de Periodistes, Berta Rodríguez ens apropa la figura del content curator, aquells que ens ajuden i seleccionen minuciosament la informació que cerquem. 

  La selecció del millor article és clau per a la creació de contingut digital | Foto: Pixabay

  Actualment, disposem de moltes eines que ens ajuden a trobar millor el que busquem, però els curators són aquells que ens ajuden seleccionat minuciosament allò que consideren més important. El content curator, doncs, ha de buscar i compartir la informació, tot i que “sempre s’han de citar les fonts. No és fer un copiar i enganxar i prou”, assegura Eva Sanagustín, redactora web freelance especialitzada en estratègia i màrqueting de continguts. 

  Aplicacions com Feedly, Hootsuite i Pocket ens poden ajudar a fer una bona cura dels continguts. Molts cops es produeix la infoxicació per voler intentar cobrir tota la informació en un temps molt limitat. Amb aquests recursos i aplicacions serà tot més senzill, ja que permeten un ordre i un control sobre les dades molt elevat.

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.