• "El poder dels mitjans al Brasil"

  12 maig, 2016
  El Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza el segon debat de l’any dedicat a l’Amèrica Llatina, després del dedicat a l’Argentina en ocasió dels 40 anys de la dictadura d’aquell país.

  Brasil està passant per uns dels pitjors moments de la seva vida política recent. Els procés de destitució de la presidenta Dilma Rousseff, els casos de corrupció entre la classe política, les mobilitzacions contra el govern, la crisi econòmica... Quin paper juguen els mitjans de comunicació en la crisi brasilera?

  El Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza el segon debat de l’any dedicat a l’Amèrica Llatina, després del dedicat a l’Argentina en ocasió dels 40 anys de la dictadura d’aquell país, sota el títol, El poder dels mitjans al Brasil.

  Així, el proper dimarts, 24 de maig, a les 18,30h, a la seu del Col·legi de Periodistes (Rbla. Catalunya, 10 – Barcelona) amb la col·laboració de Casa Amèrica Catalunya es farà el debat sobre: "El poder dels mitjans al Brasil”. Hi participaran: Flávio Carvalho , Marta Orsini , Francesc Escribano, Antoni Traveria, Maria Badet i Joan Biosca. Moderarà Josep Ramon Giménez, membre del Grup de Treball de Periodisme Solidari.


  Podeu veure el cartell de l'acte al PDF adjunt.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.