• Els universitaris no miren (tant) la tele

  Adrián Caballero
  -
  12 juny, 2017

  El Centre d’Estudis d’Opinió va fer públiques les dades del primer baròmetre del 2017 a principis del mes d'abril. Des del Report.cat, el setmanari digital del Col·legi, Adrián Caballero ens presenta el quart capítol sobre quins són els hàbits de consum informatiu dels catalans, en relació amb el nivell educatiu i la classe social. 

  Els joves universitaris ja no tenen la televisió com referent informatiu | Foto: Tom Sulcer

  Un titulat universitari s’informa en menor mesura per la televisió que un sense aquest nivell d’estudis. A més, si aquest titulat ho és de màster o doctorat, escollirà abans Internet o la premsa escrita com a canal d’informació. Aquestes són dos de les principals conclusions extretes de l’anàlisi del darrer baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) i que Report.cat presenta en aquest quart capítol de la sèrie “Com s’informen els catalans”. 

  En aquest sentit, l’educació també afecta a l’interès per mantenir-se informat: mentre un 18% dels qui afirmen no saber ni llegir ni escriure no s’informen en absolut, entre els universitaris aquesta xifra és del 0% -aquesta xifra és del 9% entre els que no tenen el graduat, 2,4% entre els que sí el tenen i 1,5% entre els que tenen el títol de batxiller o FP.

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.