• Gratis, no

  Laia Forès
  -
  27 novembre, 2017

  La precarietat laboral és una qüestió complexa de tractar, és per aquesta raó que des del Col·legi de Periodistes s'han impulsat algunes iniciatives per acabar a poc a poc amb aquesta precarietat que sobretot està començant a afectar els joves a l'hora de trobar feina en l'àmbit periodístic. La Laia Forès ens explica des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi, quines iniciatives està aportant el Col·legi per aturar aquesta crisi laboral.

  L'alt nivell de precarietat en el món periodístic ha empitjorat amb la crisi econòmica i ara més que mai aquest problema és prioritari per trobar-ne una solució que, encara que sembli difícil, pugui millorar la situació dels professionals de la informació.

  El Col·legi de Periodistes ha posat en marxa la campanya "Gratis no treballo" amb l'etiqueta #GratisNoTreballo a Facebook i Twitter per denunciar públicament les empreses que fan ofertes laborals precàries i poc dignes per als periodistes.

  A més, el Col·legi posa a disposició una bústia per denunciar aquestes ofertes precàries, fer propostes o aportar idees per lluitar contra la precarietat laboral: gratisnotreballo@periodistes.cat.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.